Українська Манітоба
-
Салони порушують закон. Потім той салон не може дати підтвердження для імміграції і штовхають людей на порушення закону. Вже неодноразово стикались з цим, коли люди звертались, що салон не може дати підтвердження, що людина працювала майстром манікрюру цілий рік.
-
А ось вимоги провінції: пишуть, що треба здати Body Modification Exam If you are performing services that are considered a body modification under the City of Winnipeg Bylaw No.40/2005, you are required to hold a Body Modification Technician Certificate. The certificate is given to those who have successfully passed the Body Modification Exam. The exam is a multiple choice exam that addresses infection control issues. www.gov.mb.ca/health/publichealth/environmentalhealth/protection/personal.html#:~:text=If%20you%20are%20performing%20services,passed%20the%20Body%20Modification%20Exam.
-
-
Дякую
-
По тату студіо також дивіться окремо вимоги муніципалітету: No person shall commence the operation of a Tattoo Studio without obtaining a permit from the Medical Health Officer or Public Health Inspector and without complying with the provisions of The City of Winnipeg License By-law as amended from time to time clkapps.winnipeg.ca/dmis/documents/docext/bl/1987/1987.4653.pdf
-
Доброго дня. Кому як довго робили Hydro акаунт? Два тижня минуло вже. Спробував вписати показники струму видає помилку що немає акаунту. Нема бажання сидіти без електроенергії. Хто як вирішував ? Дякую
-
Я хочу все зробити як треба , отримати сертифікат і акредитацію. Ось і шукаю де це можна зробити🤔 дуже дякую за відповідь 🤗
-
По татуюванню такі ж вимоги?
-
Малоймовірно, що знайдете. Ці курси мають мати відповідну акредитацію від регулятора. Ця професія потребує ліцензії для майстра. Працювати без ліцензії не можна. У 2022-2023 році багато писали казку, що можна працювати "під ліцензією роботодавця", однак це неправда. Кожен майстер манікюру має мати індивідуальну ліцензію або, принаймні, тимчасовий перміт від Apprenticeship Manitoba.
-
Доброго дня ! Шукаю курси манікюру, які викладать наші дівчата 🤗якщо хтось знає або може поділитися бьюті групою Вінніпегу - буду дуже вдячна 🙏😇Всім гарного дня 👍
-
Дякую🙏