Українська Манітоба
-
Гарна ідея, а то він ні долара не приносить в сім’ю 🫤
-
Це напевно єдина робота де платять у Вінніпезі більше😀 У LA знайома декілька разів ходила на масовку, так там $90-200 усього платили, але так давали поїсти😀 І це були великі зйомки для universal. DoorDash возити вигідніше, там 50-60 за годину😁
-
О, в нас майже кожен тиждень щось знімають по сусідству. Піду там частіше з песиком гуляти 😎
-
Так, мій друг вже пару раз знімався для hallmark movies, хоч і немає жодного досвіду акторства). За кожен раз платили по $600 за день
-
Buzz cut більше не моє😀
-
Да масовці завжди 3 копійки платять навіть в LA. Але яб заради експіріенсу сходив😁
-
Я писав що маю відкритий ворк перміт і що ньюкамер у тому ж рядку майже . ПР писати вже не буду , але думаю що коли тобі під сраку років , а досвіду канадійського ніякого нема , то треба трошки додати що до чого. В моєму особистому випадку , те що мені потрібні документи на ПР , та що я буду там працювати , поки його не отримаю - зіграло велику роль. Тому що , як я зрозумів пізніше , тікучка кадрів тут є проблема 😂
-
Ну це консультував європейський ректрутер на канадський ринок. І напевно респонз рейт був нижчий. Дружина писала резюме з манітоба старт. Мені воно виглядало дивним теж по ряду пунктів, але роботу знайшла з 2 резюме відправленого онлайн. Ну це вже і везіння як для канади, але стутусу в резюме не казали вказувати