Українська Манітоба
-
напишіть сюди [email protected]
-
Бо це неповнолітня дитина Для чого викладати, ми наприклад віримо Куди писати Вам скинули, готові допомогти з перекладом і зі всім Хай батьки напишуть
-
Мене таке питання цікавить. Здається що такого рода crime стає нормою, я маю на увазі треш що хтось заліз у дім, заліз у магазин, побив когось і тд. Не знаю чи це тільки у Вінніпезі. Питання, чи збирається влада щось робити з цим? Бо судя по тому що люди кажуть 3-5 роки назад була ситуація набагато краще, а згодом воно стане ще гірше. Чи є шанс що з тотальною наркоманією щось робити будуть чи немає. Мене бентежить той факт що нормальній людині яка хоче робити щось, чи бонально ходити на роботу та до дому, становиться менш і менш місця, я маю на увазі це не вигідно, вот ти продавець, до тебе пристала неадекватна людина, ти не можешь нічого з цим зробити, просто стой та обтікай, він тебе лаяти буде а ти стій і ківай головою. Є в мене напарник мужичок 58 років, він каже я боюсь ходити у бар, більше не піду. Бо він не може нормально випити пива, щоб до нього не чиплялись. А поліція особо не нащо не реагує, не знаю, може того що дуже дорого содержити під вартою неадекватів, а це в свою чергу дає нагоду діяти більш нагло і це буде розкручуватися. Короче, моє питання чи є шанс на то що закон стане більш жорсткіший то людей які ну відверто псують життя навколишнім і нормальної людини буде змога противопоставити щось нападникам.
-
Ой та «консерватори» (пишу в лапках так як канадські консерватори дуже сильно різняться від звичних нам) мало що з криміналом роблять А Пʼєр такий самий популіст як і трюдо, може трохи краще Але та ж «консервативна» Альберта, має стільки ж криміналу в едмонтоні, часом навіть більше, може хіба Калгарі трохи спокійніше за Вінніпег
-
Щось сьогодні чи бурі якісь чи що Всі напружені 😱
-
Хочу додати до цього, що я завжди в Києві ходила на концерти рок-гуртів і почувала себе в натовпі достатньо добре і спокійно. Всі люди були емпатичні і приємні, жодного разу не було казусів. Тут мені було достатньо одного разу сходити, щоб повністю відбити бажання до таких entertainments. Мене майже вбили (кинули тіло здорового чоловіка мені на голову, і вона застряла між ним і залізною перегородкою) і ще мені попали важким предметом голову, що з мене злетіли окуляри і я нічого не бачила, не могла їх знайти і мені ніхто не хотів допомогти) Багато людей на концерті були під наркотою або дуже пʼяні, я плакала тиждень