Українська Манітоба
-
Тут мошпіти здебільшого під сценою, просто keep it in mind і можна далі ходити, я зазвичай якщо йду, то десь подалі тусуюсь і ще нічого собі не зламала :) Порівнюючи культуру тут і в нас - так, в нас завжди відчувалось безпечніше і лайтовіше, ніколи не мала проблем, скачучи під сценою :) Але тут, чесно кажучи, під сценою і не кайф - чомусь вони все роблять набагато гучніше, ніж в нас. Тому триматись правил безпеки і знаходити місце трошки позаду - і вухам буде добре, і шию збережете, і можна продовжувати ходити на концерти 🥰
-
Бо хеві метал слухали потлачі з поляни в КПІ, найбільша небезпека від них, шо вони наблюють на тебе 😂😂😂
-
У мене блізак вже 10 років (2 рази брав) - рекомендую
-
Я мав michelin х ісе на свого седана - теж гарно
-
Вони дуже відрізняються від року до року, я б вам радив просто на них подивитися, обирайте ті що мають більше тонких прорізів (ламелі наче називають) тобто не протектор (великі вирізи) а саме такі волнисті дуже тонкі прорізи. Інший фактор treadwear чим він нижчий тим мякіша резина і більш цепуча. Пс у 2023 я собі так обрав мішелін, марку не памʼятаю вже.
-
Я б брав не шиповану. Шипи мають 1 критерій де вони однозначно краще - на кризі. Але можуть бути такі самі або трохи гірші у інших категоріях. Можете ще подивитися якісь тести якщо прям дуже заморочуєтесь, типу такого: youtu.be/RipM4-ouIWM?si=dqxde0Vw-jsg7Wbc Загалом усі зимові гуми будуть значно кращі ніж все сезонна або не дай боже літня.
-
Щеб траву школота не курила то взагалі булоб шикарно🥰
-
Там гусі накакали, навіть ноги якось не хочеться мочити там😳