Українська Манітоба
-
Можна, звичайно, жити у світі лозунгів і гасел, але більшість воєн закінчується переговорами і домовленностями. Виключення, це повний розгром противника та окупація його території, як у Другій Світовій. Так що якщо наші війська на беруть умовний Владивосток, то ця війна закінчиться такими ж самими переговорами, у вигляді нового Міньська, Анкари і т.д. і те, що ми зараз бачимо на фронті, це і є один з етапів підготовки до торгів. Можна, звичайно, вірити у Діда Мороза(у вигляді революції/перевороту в росії і розвал фронту) але коли приходить розуміння, що Діда Мороза не існує, буває дуууже боляче.
-
А ти адекват виявився в моєму розумінні.
-
2010 році мудрі українці вибрали "Крепого хозяйственника" - як результат в 2014 втрачено Крим та розпочата війна на Донбасі, у 2019 році мудрий український нарід вибрав нову владу під гаслами "просто перестать стрелять" та "розойтись по середине". Зараз патріоти з канади - "Можна, звичайно, жити у світі лозунгів і гасел, але більшість воєн закінчується переговорами і домовленностями....." - зливають ще 30% теріторій Цікаво що буде з Україною далі?
-
Блін Оце дьоргає людей
-
Беріть ще раніше… Мені здається, що після Тузли вже вище керівництво розуміло, куди хилить пуйла Ніхто ж не памʼятає, як тоді в Криму на мітингу хотіли віддати руссішам не тільки острів, а й весь Крим?
-
Що там за чвари сьогодні? Тільки з роботи прийшов. Канада це супер: карʼєра, дім, машина, подорожі, програші/виграші, квасимо огірки, розливаємо мед, друкуємо 3д запчастини для дронів.
-
У всій цій дискусії, серед купи лозунгів, я не побачив ні одного більш менш реалістичного сценарію закінчення цієї війни. Одні гасла і емоції. Легше на мене повішати ярлики (як кілька повідомленнь вище), що я вже, виявляється, винний, що вибрали Януковича (хоча я за нього не голосував) і Зеленського (хоча я за нього не голосував), що я виступаю за якусь здачу територій (хоча я ніде такого не писав)🤷♂. Потім вони нам будуть доводити, що той Дід Мороз таки був, просто від нас його сховали) Скільки вже разів таке відбувалося в світовій історії і знову те ж саме... Якщо ці люди хочуть, щоб наша армія брала Москву, то окей, в мене до них питань немає - їх право вірити в цей план. Але якщо хтось з них дивитися на речі більш реалістично, я із задоволенням почитав би їх план. Але вони його, чомусь, не пишуть. В нас багато людей думає, що якщо вийти на кордони 1991 року, то ми просто росії поставимо умови і вони їх мовчки виконають. Не виконають. Вони скоріш просто мобілізують ще 500 тисяч чоловік і відправлять в Україну. Багато хто думає, що після путіна прийде якись класний пацан, який просто візьме і поверне нам всі території. Після путіна прийде людина з його ж системи. І буде теж саме. Я не кажу що переговори це якесь благо, я їх не хочу. Але я не бачу інших варіантів закінчення війни - або ми беремо Москву (що нереалістично) або пробуємо вибити для себе більш вигідні умови закінчення війни з допомогою західних країн. Я вважаю, що люди, які живуть в Україні самі повинні вирішувати чи їм продовжувати війну, чи їм йти на переговори зараз, через рік, 5 чи 10 років, а не ми в Канаді, Польщі, Німеччині і тд. Це має бути виключно рішення жителів України. Але, як бачиш, чим далі від кордону, тим гучніші лозунги)
-
Кому йти воювати, і з ким домовлятися та скільки хто готовий віддати територій
-
Його вже в чаті немає 😅
-
Добрий ранок, Українська Манітоба! Запрошуємо святкувати День Незалежності разом з нами! Із новинок - у нас буде пиво, вино і просекко для святкування, а також спеціальне святкове меню додатково до нашого звичного асортименту страв. Бронювання столиків за телефоном 204-2956304
-
Оце ви вчора жгли …
-
Ну візьміть для прикладу Walmart, якщо там HR з Індії, то 90% персоналу будуть люди з Індії. Звичайно, що є адекватні люди, які мають гарну освіту і відповідне виховання але загальний тренд негативний. Вони не асимілюються, створюють свої клани, демпінгують ринок і тд. Коротко - створюють свою маленьку Індію, з якої вони поїхали.
-
Як на твою думку мають тривати ці переговори , тобто є "переговори" ,кацапи кажуть віддавайте нам Луганську,Донецьку ,Запорізьку область і все ? Тільки через 5 років чекай таку саму війну в Україні тільки з захопленням цілої України , якщо параші дати відновити сили вони знову нападуть.Скоріше за все Україна захоче вступити в НАТО в такому випадку ,але чи дозволять їй , скоріше за все ні .Тоді Росія точно задавить. Переговори будуть і скоріше за все цією осінню ,тому і пішли на Курськ ,щоб потім обміняти на свої території.
-
Які клани, який демпінг у Волмарті? У Волмарті у Вінніпезі працюють також і українці. Однак, Волмарт - це, зазвичай, мінімальна зарплата плюс англійська. Демпінг там неможливий. Більшість українців без англійської приїхали, а тому шукають роботу без мови. Роботи без мови дуже мало, особливо, якщо нема фізичної можливості вкалувати на дорогах.