Українська Манітоба
-
Жесть))
-
Ну добре, нехай працюють у вʼязниці і покривають витрати на їх утримання, якщо їм окей так. Для всіх решта - одні плюси.
-
Ви дійсно вважаєте що тут закон може бути на вашій стороні коли йде розмова про червономордих?
-
Якби не кримінальна відповідальність то пиздити
-
Їм по кайфу, не треба рік красти
-
Та ні, я можу порівняти це з Варшавою/Львовом/Хелсінкі? Це достатньо великі міста для вас? Вони там теж є але не мішають жити, в чому ж проблема?
-
То може у вас у Львові бомжів били просто так, в Києві коли хтось їх чіпав поліція працювала. Але і коли вони щось робили, їх пакували😁
-
Про закопати
-
Так, я можу стверджувати, що у Львові (було) менше вбивств та пограбувань у порівнянні з Вінніпегом, мої родичі працювали в правоохоронних органах і я впринципі знав про все що відбувається в місті. Як тільки останнього кримінального авторитета прибирали, місто стало в десятки разів безпечніше.
-
Коли ти розумієш що за те що ти можешь штовхнути плечем тобі можуть знести кабіну ти звісно не будешь цього робити
-
ТАК ТАК І ЩЕ РАЗ ТАК
-
Є величезна різниця між навмисним вбивством and unprovoked 🙂
-
Да вони один одного навпроти відділку поліцїї ріжуть та товкають крек. Який там алкоголь? Ідеш біля бібліотеки тобі пропонують закупитись білою речовиною, до поліції 30 метрів😁