Українська Манітоба
-
Ну роблять фейкові запрошення та подаються на візу. Це було скрізь у новинах, там тисячі таких було😁 А про родину, якщо це Індія або якісь такі країни там підробка документів це стандарт. Інші як туристи та на біженця подаються) Головне не плутати нормальних та таких по факту нелегалів. Купа приїжджає в чисту, просто країна де населення як 35 канад має значний внесок обох типів мігрантів🌝
-
А давайте чисто гіпотетично, а що можна було б таке зробити , як так наказати, щоб неповадно було? Прям цікаво. Ось у арабів був прикол- руку відрізали . Але люд як крав так і крав , але на 50% не так єффектиіно, якщо зловили один раз 😂 Я прям дійсно не уявляю, яку систему покарання можна сюди ввести , щоб без ссилки на луну
-
яке запрошення? то в новинах було про коледж або коледжі які цим зловживали. Саме вони надають запрошення на підставі якого студент подається на візу а його родина (тільки дружина і діти на перміти). Щодо підробки документів то всі знають таку ймовірність від усіх країн окрім розвинених країн. Всі ж розуміють що купити довідку не тільки в індіі можна бггг
-
Класно, мені теж такі траплялись, але рідко) До речі були такі випадки, коли не дуже раділа, що українські водії приїжджали, бо майже кожен починав нити, як тут все в Канаді жахливо 🙄
-
Відео фіксація є. Чіпати "охоронцям" неможна. Ось тут діло за поліцією. Поліція має бути спроможня знайти їх, якщо це не одні й тіж самі магазинні гастролери, що ще легше. Після останнього уитайского попередження (що саме по собі - абсурд за крадіжки) наступає покарання за савокупністю крадіжок у вигляді відпрацювання на громадських роботах. Не з'явився раз, два, то наступає вже кримінальна відповідальність. Це в ідеалі. Вже ходив до поліції, коли мене та ще двох дівчат намагався залякати один місцевий дегенерат, так ось мені сказали, поки він мене не чіпає (читай не покалічив/не вбив), то вони навіть репорт не приймають від мене. Це я до того, що й з крадіжками це так само працює
-
Nothing It is really what recommended 🤷