Українська Манітоба
-
Можливо для початку спробувати щось протизапальне пропити. Можливо ясна запалені.. чи антибіотик, як не допоможе...В мене дочці радили видаляти нерви в 2х зубах один з яких цілісінький. Вони вирішили, що відмирання нервів після травми може бути. Виявляється запалення ясен було. Мало 2 зуба передні не угробили дитині. Зверніться до Баранюка на Мейн стріт.
-
З анестезією. Але 2 години.
-
Бачу тут багато сміливих людей яким не треба анестезія,які можуть по 2 години лежати з відкрити ротом,бо в доктора ще 7 пацієнтів,і коли цей мега-супер доктор нарешті зʼявляється тобі роблять цю процедуру,тоді такий кайф ловиш від усього цього канадського сервісу що просто хочеться повертатися туди ще не один раз 👍.А ще звичайно дуже маленька ціна за це все «задоволення».І так не у всіх людей є ті бенефіти,радійте і цінуйте ті в кого вони є.
-
Добрий вечір! Запрошую приєднатися до нашого каналу з подорожами! На каналі ви знайдете: - Анонси нових поїздок - Натхненні фото та відео - Спільноту однодумців, які люблять відкривати світ Приєднуйтесь, щоб бути в курсі всіх майбутніх пригод! t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy
-
Привіт, пропоную послуги 3D Printing, якщо цікаво пишіть у особисті або переходьте до мого магазину maxfil3d.etsy.com Inst - www.instagram.com/maxfil3d?igsh=NW41OWs1bzFsMm9y&utm_source=qr
-
Вітаємо, Dmytry Sinkecych! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тільки в Україні мінімалка це не мінімалка по закону, а те що встановлено ринком. Знайти роботу у місті нижче 15 тисяч це треба ще постаратися. І цього вистачить на оренду та якось поїсти, та зилишиться на зуби. Тут треть Канади буквально на мінімальці та це таж сама оренда+їжа. Але зуби вилікувати на залишок просто нереально, треба копити пів року.
-
Можливо з вашого досвіду та досвіду групи людей це і є так. Я не знаю. Але знаю що, в Україні не так розвинена система страхування, де я можу на рік собі покрити до 3к доларів стоматологічних процедур, та якщо сої ліки коштують (а вони реально коштують) 400 баксів, а за страхуванням я сплачую лише 90 і це мені вистачає на 3 місяці. В Україні було дуже незручно витрачати під 500 баксів на різні нужди, тому а які піклуєшся лише ти сам і залежить від того скільки заробляєш за місяць (а оплата була нестабільна) Тому у кого яка історія, панство
-
Один величезний плюс - це відсутність газу як такого, тобто немає небезпеки отруєння. З сервісу можу сказати, що електричні печі як правило дешевше ремонтувати і запчастини до них простіше дістати, а от з користувацької точки зору досвіду не маю, на жаль.