Українська Манітоба
-
Для стстистики, я досі чекаю на номінацію з березня минулого року. Мені теж йти на демонстрацію?
-
Так. Плюс провінція не виконала квоту за 2022 рік через брак ресурсів - і почались затримки з процесом. Також українцям дали понад 1200 номінацій за спеціальною вибіркою поза конкуренцією. Це досить багато, якщо видано всього 6-7 тисяч номінацій. Плюс за 2 роки до провінції прибули незаплановано 25 тис українців (приблизно 10-12 тис сімей), які також включились у конкуренцію за номінацію. До Манітоби щороку прибувало десь 15 тис людей (не сімей) за програмами номінації.
-
Тим не менше і їм треба чекати як і всім. Ті, хто мають місцеву, манітобську освіту, ті проходять вибірки. Однак багато студентів мали освіту в інших провінціях і приїхали до Манітоби на роботу. До 2022 це працювало ідеально і всі могли отримати номінацію дуже швидко, навіть незважаючи на -100 чи -200 балів. Думаю, ті, хто протестують, якраз з інших провінцій прибули. Вони не мають шансів зараз.
-
З дозволу додам що тут останніх пʼять років проводиться більш розширені шкільні програми щодо історії, традицій, та культури Indigenous population. А в новому контракті для освітян навіть є грошовий бонус для тих хто буде навчати Indigenous topics
-
Ці протести ні чого не приведуть. Вони протестують вже півроку, а уряд не зважає. Є вимоги імміграції - треба їх виконувати незалежно від національності тимчасового працівника. Це також і пояснення, чому для українців не зробили і не зроблять автоматичного надання ПР, як про це розказували різні блогери у 2022-2023 роках.
-
Расизм лікується освітою та активною інтеграцією у мультикультуртне середовище. А у когось це не зникне ніколи і залишиться на тому самому рівні. Вже ваші діти, які тут виростуть, будуть мати цього менше або взагалі не будуть. Якщо брати ще 20 чи 10 років тому, то рівень расизму в Канаді до корінного населення був набагато вищий, ніж зараз, після майже десятиліття активної дії комісії з правди та примирення.
-
Підтримую!!!! І також бан за мат, дуже багато лайки
-
Рабство у 21 столітті.
-
Треба нашим теж долучатися✊🏾