Українська Манітоба
-
Нічка прохолодна вже була. Погрівся хтось )
-
Вони всюди) В ріал щось горить сильно
-
Ахаха, в мене за вікном якраз сирена включаю відос і там сирена 😂
-
Щось сильно горить
-
Шукаю роботу в місті Вінніпег, куди беруть з дуже низьким рівнем англійської. Може там де ви працюєте потрібні працівники. Мити посуду, прибирати, склади, заводи, будь що. Я можу працювати в будь-який день та годину. Є досвід роботи: кухар - 15+ років, оператором лінії на заводі - 4 роки, клінінг - 2 роки. Водійського посвідчення нема
-
Ви про телевізор моїм сусідом в Україні скажіть, на 1 поверсі у день зрізали решітку та винесли усю техніку
-
Вимушена не погодитися,з вух не зривають, так, але телефонів повно крадуть, сумок теж, у великих містах переважно, де є збут краденого. А з хат винесуть металобрухт до останнього граму, і купу всього, що знадобиться у господарстві, у нас познімали навіть старезні замки і зрізали арматуру виноградника у хаті дідуся і бабусі, так що...І в квартири теж залазять, у мене у друзів моїх знайомих обікрали квартиру буквально рік тому. У ломбардах великих міст приймають практично все до збуту, і праски, і мультиварки, не говорячи вже про ноути, будінструмент і і т.д. І якась готівка мінімальна, золото наприклад, в квартирах у людей теж є
-
Вимушена не погодитися,з вух не зривають, так, але телефонів повно крадуть, сумок теж, у великих містах переважно, де є збут краденого. А з хат винесуть металобрухт до останнього граму, і купу всього, що знадобиться у господарстві, у нас познімали навіть старезні замки і зрізали арматуру виноградника у хаті дідуся і бабусі, так що...
-
Та це коли востаннє було ? Це ще в 90-2000 ,може до 2010 . Та ніхто вже не видьоргує з вух сережки чи не краде сумки, і не грабують хати , так як всі знають що в всіх зараз гроші на рахунках і тд. А телевізор красти чи щось таке немає взагалі ніякого смислу )
-
Я цей звук чув майже кожен день близько року, коли пожарна сигналізація спрацьовувала у будинку навпроти. Тільки коли він реально загорівся сигналізацію починили та майже рік тиша😁
-
Здається кімната в гарному районі Westdale місто ВІННІПЕГ. Адреса 395 Barker blvd, вартість 650$ +світло та інтернет. Якщо треба паркінг +50$. Поблизу розташовані магазини( Долорама, Нофрілс, Шоперс та Лікер маркет). Зупинка біля дому (66-98-65-67-79 автобусні маршрути). Шукаю співмешканця без шкідливих звичок, з першого вересня . Якщо треба більше інформації 2049510095
-
Всім привіт! Хто продавав машину чи купляв машину у Вінніпезі?? маю декілька запитань
-
Анджеліна Джоді в юності найняла кілера для себе, бо не могла наважитись на самогубство. Кілер вмовив її ще трошки подумати і подзвонити через 2 місяці, якщо все-таки буде треба. А далі ми знаємо)
-
Да отож, поки дитина маленька той паспорт їй за наявності канадського не дуже й потрібний… А захоче потім, до 18 років за день зробити можна буде.
-
Тут стільки людей готові від нього відмовитись, а не можуть…