Українська Манітоба
-
Я навіть не згадав про нерухомість. Чого ви до цього причепились.
-
Я сам це придумав. Без ніяких теорій. Тільки спостереження за новинами(
-
Не звертайте уваги. Я місцевий божевільний 🤪
-
Бульбашка з нерухомістю?
-
Підтримую 100%. Саме зі школи потрібно усе розпочинати. Нажаль є велике недофінансування шкіл і шкільних програм - так, теперішні політики трохи покращили ситуацію
-
Ця бульбашка потреблядства має колись лопнути. Що буде коли в США настане криза…
-
якщо в вас гугл не працює, то будь ласка: thoughtleadership.rbc.com/rate-cuts-wont-spur-immediate-rebound-in-canadas-economy/#:~:text=Canada's%20economy%20continues%20to%20underperform,-In%20Canada%2C%20per&text=That%20represents%20a%2010%25%20underperformance,in%20four%20years%20in%20June
-
Освічені діти, яким приділяють увагу, яким постійно кажуть, що вони важливі та улюблені, що у них все вийде, нагодовані хоча б раз на день смачною та ситною їжею, обов'язково десерт та сiк чи смачний компот👀🤗(це ж діти), вони не підуть грабувати магазини. Знаю,що бiльшiсть не підтримає мене, бо це грошi платникiв податкiв. Але тiльки освiтою та добротою до дiтей та людей, якi не можуть вирватись з бiдностi , а також належним покаранням злочинцiв - це можно змiнити.
-
Вставлю свої п'ять копійок в загальну дискусію про рівень крадіжок та загальну кримінальну ситуацію. Що без виправлення доступності освіти для всіх та контролю за відвідуванням шкіл Кожною дитиною у кожному кварталі Вінніпега нічого не зміниться. Загальний рівень освіченості врешті-решт покращить кримінальну ситуацію,плюс робота спільна вчителів, психологів у школі. Це потрібно вкладатися і боротися за кожну дитину, за її освіту. Якщо десь за Вінніпегом немає школи, в резервації, значить виділити автобуси, які возитимуть дітей до школи і назад, плюс гарячі безкоштовні обіди для молодшої та середньої школи. п.с. безкоштовнi смачнi гарячi обiди для всiх школярiв elementary та middle school.