Українська Манітоба
-
о візочках до речі маю сказати що мене вразило в Ірландії, де я була до Канади, скільки людей там використовують різні прилади для допомоги маломобільним людям на прогулянці, і візки, і якійсь пенсіонерськи повільні мопедики а все чому там можна було дорогу перейти з таким)) тут теж є, що усюди accessible переходи, але менше бачиш таких людей просто тому що більше на машинах
-
Підкажіть будь ласка, в які дні та до котрої години можна віднести документи до Imigrant Centre , щоб завірити їх ?
-
дама ще інвалідність забула, чорношкіра канадійка-лесбійка має бути в інвалідному візочку ще щоб вибити комбо інклюзивності 🤩
-
Я перечитав ваші повідомлення, крім брехні про якийсь міфічний закон, який ви не можете назвати, посилання на bill c75, який стосується всіх, брехню про те що тільки нейтівів відпускають і вашу ідентифікацію як "чорношкіру товсту лесбійку канадського походження" нічого немає про те як запобігти пограбуванням. То у вас будуть якісь поради, як боротись зі злочинністю чи далі все на логіку спишете?
-
і що жінки не можуть в упорядкованность інформації 🤡
-
BUYER BEWARE! When purchasing a car. When buying a car from a private seller, it's your responsibility to check if there are any outstanding loans or debts on the vehicle. If there is a lien, the new owner becomes responsible for the monies owed. A collection agency could repossess the car, or the bank may take legal action against you to recover the owed amount. When purchasing a car privately please follow these simple steps: 1: Get the VIN # from owner so you can conduct a vehicle history check (service history, accidents, if the car was written off and monies owned). 2: Vehicle history is performed online from carfax.ca 3: Never pay cash for a vehicle. Get a certified check from your bank.
-
це ваша інтерпритація моїх слів. Якщо ви вважаєте, що жінки дурноваті-це ваш погляд на життя. В тому повідомленні, якщо ви не зрозуміли, я жіночу логіку приписала чоловіку, щоб було зрозуміло, наскільки його логіка виходить за рамки впорядкованості інформації.
-
Ніхто не закриває очі. Вам тільки здається. Існує сотні різних програм на ініціатив. Дізнайтеся про це більше. Яку конкретно проблему ви маєте на увазі? Із законом вже давно з'ясували - він для усіх. Проблема злочинності у Вінінпезі є складною і її не вирішити ні за день, ні за місяць. Вінніпег майже завжди був кримінальною столицею Канади. Багато десятиліть.
-
Я товаришую із нейтівами, з темношкірими, моя бесті, доречі, мікс, із філліпінцями, індусами, китайцями, мексиканцями і тд. Але ось та "толерантність" з якою канадійці/емігранти закривають очі на очевидні факти, що існує проблема, що проблема не вирішується, а тільки усугубляється з кожним роком...мене максимально дивує
-
Ага, останній схоже, але коли не рухається не цікаво
-
от зараз би ще на "жіночу логіку" гнати 🤡 ну в ж сама жінка, невже приємно, коли вас якоюсь "гірше" вважають
-
ваша жіноча логіка навіть для мене, жінки, занадто разюча. Я не хочу повторювати все, що було сказано 200 повідомлень раніше, крутіть і читайте. А толерасти....так...це особливий вид людей...і коли тільки українці такими стали бути. Не вірю, що зканадились. Скоріше, на одній хвилі пливуть з усіма, підіграючи.
-
Ніколи не було і от знову