Українська Манітоба
-
я знаю дуже багато порядних людей які себе ідентифікують як indigenous які є добрими і чесними членами канадського суспільства
-
покарання. Зараз діє закон, що нейтів піпл, вони є ображені життям і все, що вони роблять, те із-за травми поколінь. Найближчі 10-20-30-50 років нічого не зміниться. Балакала із канадійцями про пограбування. Питаю "Якщо до тебе в котедж залізе хтось і пограбує?" Каже, "що якщо людині настілки пагано, що вона лізе, щоб забрати ці речі, то хай так і буде" ТОбто, повне попустітельство із сторони власника...
-
Хто бажає долучитися до оргкомітету з організації пікніку, дайте знати. Робити багато не потрібно 😁 Також напишіть, хто має гучні колонки із мікрофоном. Один учасник групи обіцяв принести, але вже не зможе, бо поїхав у відрядження за межі провінції, нажаль.
-
І Ви поділитися провайдерами будь ласка
-
Якраз і є розшук і покарання. Друг працює головним по loss prevention в tgi (winners/marshals) - то там кожного дня ловлять і потім поліція забирає
-
Так, тім хортонс, таксі і доставку вони захопили майже повністю, але в констракшні теж є, хоч і відносно не багато.
-
Я ще не зустрічав, в хортонсі і водіями їх повно.
-
Працюють теж. І руферами, і на фасадах, і драйвол крутять, і бетон заливають. Може, не так багато як наших хлопців, але я бачив на таких роботах і сикхів, і індійців, і пакистанців.
-
І жодного не побачити в брудній роботі, а українці працюють будь де, аби тільки платили, різниця в нації.
-
І це зачепить навіть тих хто чекаю зараз відповідь від провінції?