Українська Манітоба
-
і як, смачненько?)
-
у будь-якому випадку, я вдячна їм
-
чесно, хз проте я більше думаю, що вони просто пішли на зустріч...бо перед нами виходили без документів ну і перекладачі-дівчата сьогодні будуть повертати непроавильні переклади🙈
-
👀 Оце вони вже на вихідні налаштовані були
-
А, і документи ніякі не питали ідентифікаційні 😅
-
Кароч Мені як завжди 😅 Ходили разом у Іммігрант центр. Без попереднього запису. Чекали можливо хвилин 20. Завірили там переклади прямо при нас. Усім величезна вдячність за відповіді 🥰
-
Привіт. Шукаю роботу з графіком сб-нд. Є машина, канадський досвід роботи офіціантом і помічником у садочку. Англійська CLB5. Розгляну всі варіанти. Дякую.
-
Я думала серйозно 😁 Ну а що, хтось має кота, хтось кроля, може і курочку хтось має в хаті, то таке ☺️
-
Всім привіт. Я тараньку теж роблю із замороженого wild pink salmon, який купую в суперсторі. Тільки я по батьківськи роблю. Розморожую, засолюю на 2 доби під певною вагою, після промиваю, і вивішую сушитися на вулиці, замотуючи в тканину з отворами. І так чере тиждень тараньочка готова. Правда, в порівнянні наприклад з коропом, то салон досить жирний і калорійний, багато не зʼїси, навідаєшся швидко. А так досить не погано виходить…))))
-
Індик домашня тваринка? 🙂
-
Повезло
-
Ну мені туди ніяк Тому чекаю на 2 раз в Торонто Доречі паспорт зробили дуууже швидко