Українська Манітоба
-
Тобто на ei? Якщо так то зможете виїхати але вам не заплатять
-
Скажиіть будь ласка якщо подали на підтримку провінції дружина та чоловік чи є у чоловіка виїхати на якийсь час закордон? Чи вплине це на процес?
-
То був сарказм, ви напевно пропустили вчорашню дискусію про місцевих ВПО FN 🙂
-
То загинули родичі того самого гагадіпа? Чи то інші рандомні індуси ?
-
Нагадало youtu.be/gJyIFNGMAUI?si=kX7kFbvfKN_YdEtH
-
Мабуть точно зʼявиться якись куклукан бо поліція безсильна і бездіяльна … а влада не реагує на травми фізичні і психологічні . Тільки що жінка в сльозах і зламаними окулярами на зупинці і всі їй допомагають , що трапилось не зрозуміла, але ясно з поведінки людей … безкарність провокує ще більшу нахабність …
-
Ага. Може, то через знімки така ціна? Чесно, не пам'ятаю які знімки дружині робили.
-
А на весну ще не факт шо зачислять же, по cuaet плюшки до кінця березня, якщо pr ще не отримав то ніякої французької😿
-
Ну чекайте, то школа життя, треба пройти 9 кіл пекла в North End, фінального боса і вам стануть доступні місцеві блага 😄
-
Дуже дякую, так, це якраз та клініка, в яку я просила мене направити, але щось пішло не так) лікар сам ще нічого не зробив, мені сьогодні подзвонили і записали на жовтень і таку озвучили ціну за консультацію і 3D знімки. Я попросила, щоб мене таки перереферили, сподіваюсь, вони це зроблять