Українська Манітоба
-
Сьогодні ще зустріла чоловіка з Індії, жив в Україні 17 років, отримав магістра в Луганську, все ще має квартиру в Запоріжжі, казав мені, що дуже хотів би повернутися 😂 на що я йому відповіла що час починати українську вчити
-
Є індієць з тік ток, веде українською мовою, дуже прикольний акцент у нього)
-
ні, він раніше поїхав з України сюди з сім'єю. у 2020, не запитувала чому
-
Круто, дуже атмосферно)
-
Я так колись в new jouney housing ляпнула, думаючи, що мене не розуміють, бо там були хлопці східної зовнішності, а виявилось, що вони 20 років прожили в Україні і чудово все зрозуміли 🤦🏻♀️
-
Вау, круто! Я теж з цього містечка🖐
-
Добрий вечір. Допоможіть вирішити ситуацію, сьогодні при виїзді з паркувального місця біля кафе, наїхала на бордюр (машина була припаркована праворуч біля високого бордюру) було темно і я забула про нього. Знаю моя вина, але як є. Пошкодила пластиковий поріг, і трохи подряпала крило. Підкажіть, як бути далі? Мені звертатися в страхову? Як у таких випадках вирішуються питання? Чи оплатять вони ремонт і чи знімуть з мене бали за це? Машина нова, ремонтувати потрібно....буду вдячна за поради. Заздалегідь дякую
-
Дуже всім дякую за участь у пікніку! Також дуже вдячний, що всі залишили свої місця чистими. Завтра скину фінансовий звіт то донейшн, ще скриньку не відкривав. Мені дуже приємно було побачитися із людьми, якими місяцями чи навіть більше року переписувався у чаті 😁 Всім дуже дякую за ваш час та за те, що приєдналися до заходу. За попередніми даними, нас було десь 130-150 людей. На фото важко все побачити, бо великий сайт, купа народу порозбігалися по затінках 😁