Українська Манітоба
-
Ок. Дякую
-
Зрозумів Тоді в підтримку, нажаль
-
Вчора я відкрив рахунок. І хотів зареєструватися в онлайн банкінгу. Але не зміг через цю помилку . Сьогодні теж саме
-
Так вже пройшло 24 години . Щось вони дуже довго йдуть.
-
Підкажіть, якщо новий роботодавець просить такі документи як: - Employee Tuberculosis (TB) Assessment - Proof of Immunization, то як це зробити, треба перевести свої вакцини ?чи треба перевести і віднести до свого family doctor щоб він їх завірив? Чи як? Підкажіть будь-ласка
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я заповнив перший раз на GST/HST, відправив їм усі документи і мені надійшла ось така відповідь кілька місяців тому. На форумі писали раніше що мені повинен буде прийти чек на мою адресу, а не прямий депозит так як я ще не подавав декларації тут бо приїхав тільки цього року. Але чек не прийде, чи ще рано? Дякую
-
Тобто перекладати немає сенсу? Або оригінал або нічого?
-
Колись тут дискутували що справді цікавий укр контент не набирає переглядів. У Forbes вийшов цікавий матеріал про YouTube-канали великих українських медіа. Секрет індустрії у тому, що перегляди досягаються клікбейтом і сенсаційними заголовками Люди люблять "скандали, інтриги, розслідування". Це і підхоплюється алгоритмами ютубу
-
У мого боса є гарний знайомий в США. Він військовий на пенсії (відносно молодий ,щось біля 40 років). Ми всі розуміємо,що в нього є гарна страховка (від держави ,бо він військовий на пенсії). І десь біля двох років назад ,його дружина родила дитинку. Пологи були з ускладненнями (бос не уточнював ,що саме,мабуть кесарів). Їм виставили великий рахунок. Десь біля 60-80 тис.$. ,це вже після страховки. Так вони взяли кредит ,щоб заплатити за цей рахунок. Це лотерея ще та)
-
Не знаю як хто- а я немаю часу дивитись різні відео/ YouTube канали і тд. Мені потрібно швидко почитати /просканувати швидко матеріал і тд. Я користуюсь YouTube та відео лише якщо зламалась пральна машинка і потрібна інструкція як її справити;-)) otherwise it's waste of my time
-
Ми робили теж перший рік , коли приїхали . Але гроші прийшли тільки після першої декларації (через півтора року) з танцями з бубном, дзвониками та годинами очікування . Але не хвилюйтесь , все вишлють , якщо забагато вишлють - доженуть та заберуть 🌚😂
-
Чергова хвиля скорочень в ІТ Mass layoffs hit tech industry: Over 27,000 jobs cut as Intel, Cisco, IBM, and Apple slash workforce m.economictimes.com/jobs/hr-policies-trends/mass-layoffs-hit-tech-industry-over-27000-jobs-cut-as-intel-cisco-ibm-and-apple-slash-workforce/amp_articleshow/113080323.cms
-
Хто чекав поки Kiron відкриє приймання заявок (для курсів безкоштовно в Coursera)- вони відкрили. Скинув їм ворк перміт, сподіваюсь їх влаштує)