Українська Манітоба
-
Отак, жалівся на банк і вони заблокували мене 😔
-
Брюль, Кельн, Дюсельдорф, 2021 рік
-
Розкажу про сьогоднішнє враження від спілкування із канадійцем. Був клієнт на роботі, який спитав мене, чи я українка, я відповіла, що так. Він каже, я теж. Ну я і питаю його, коли ви приїхали? Каже, мої прадід і прабаба приїхали. Ну і розказав коротко про традиції в сім'ї. Як я була вражена! Люди через століття бережуть свою ідентичність, кухню, пост тримають, мову бережуть.
-
Вітаємо, Natali Kirilina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Це залежить від роботодався. Почитайте уважно вашу страховку, або запитайте у роботодавця. На моїй попередній роботі була страховка від Manulife, то вона покривала 50 % і максимум 2000 на ортодонта на одну людину. І ми її з успіхом використали для дитини. Проблем не було.
-
Вітаємо, Chatnotgpt S! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg