Українська Манітоба
-
А що ви взагалі б хотіли робити в житті?) Можливо, має сенс відштовхуватись від цього і там дивитись уже, які в межах цієї професії є можливості. 30+ же може визначатись не лише професією, а і вашим рівнем в цій професії
-
Як знайдете таку роботу, напишіть Бо для мене - це фантастика 🫡
-
Вони отримують зп 30+?
-
Офісна робота, але там іноді коробки з документами можуть бути
-
Ну тут не особливо будеш думати що тобі подобається )) Критерії такі що якщо треба освіта щоб її реально було отримати і бажано з грантом І щоб не довго І щоб графік був людський Бо я наразі працюю хелт кер ейд То в мене майже немає вихідних Всі свята вихідні і тд в праці Я розумію що медицина така сама по собі
-
Є колеги які і по 50+ отримають😁 Але там вже CPA та багато стажу треба.
-
А так да, кота б собі..... І жити слухаючи муркотіння
-
Тоді шукайте вакансії в clinical trials, але в Вінні таких центрів не багато, тому скоріш за все робота буде ремоут
-
Наприклад www.hydro.mb.ca/careers/training-programs/power-electrician-for-women/
-
Якщо ви є спеціалістом у вашій галузі, то спершу пробуйте знайти роботу в тій галузі або дотичних. Далі, для інформації, коли у вас буде статус ПР і ви захочете вчитись на медсестру, ви зможете кваліфікуватись на програму від уряду, за якою уряд повертає вам гроші на навчання, якщо ви виконуєте вимоги програми. t.me/UkrainianCanada/2306
-
Ну тоді електрик та таке інше вам не підійде. Там тягають багато важкого
-
Будь яку освіту тут можна отримати. Але треба вчитись фул тайм.
-
www.youtube.com/watch?v=XAKO9MZyG9M&ab_channel=CBCNews