Українська Манітоба
-
Вітаємо, Yuliya Kopul! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Питання до трек-дряверів хто працює Канада-США, і ваш ворк перміт отриманий на український паспорт, але віза в США в іншому паспорті. (Тобто у вас є 2 громадянства). Як ви проїжджаєте кордон, вам компанія оформлює доки за двома паспортами і обидва паспорти мають бути при вас? Чи можливий такий варіант, що фірма не може заповнити форму в'їзду та виїзду через те, що два різні паспорти різних країн? Дуже дякую, сподіваюсь, тут є такі люди що порадять.
-
Дивно що раса називається "негроїдна", але чомусь нігер чи негр це вважається образою! Ніхто не замислювався?) доречі є такі країни в Африці називаються Нігер та Нігерія. Жах, чомусь ніхто не перейменував досі!...
-
3 різних вініпежських парки, включаючи zoo.
-
В нас зараз якись фестиваль ? Я за останню годину на портедж побачив більше крутих або раритетних авто , чим за всі 2 роки в Вінні.
-
Майже з дому прямо
-
Новини на які ми заслуговуємо www.facebook.com/share/r/5VtJoB2MzhfzRCif/?mibextid=UalRPS
-
«Ані не любят катов гусей»😂
-
Я одного разу не встиг на автобус ( який приїхав на 2 хвилини раніше графіку 🤬) і мене підібрав водій іншого автобуса ( який був уже не на маршруті) і ми хвилин 15 з ним намагалися догнати «мій» автобус по всьому тундалл парк 😂😂😂. Це була незабутня погоня ))) Я думаю чувак ,шо вирішив мені допомогти вже був не радий , бо щоразу як вдавалось наздогнати того спішуна він їхав і не звертав уваги на сигнал і мигання фарами . Але мій допомогатор не кинув мене ) догнав і я пересів😆 Ох ))) це цікавий досвід.
-
Потрібен спеціаліст для налаштування Zoho one, Zoho CRM. Якщо у вас є досвід роботи в цій галузі, пишіть в приват.