Українська Манітоба
-
Ну так виглядає, що на даний момент це консерватори але you never know, Poilievre дуже токсичний і роздає багато обіцянок які важко буде реалізувати, це може зіграти з ним поганий жарт.
-
Багате життя воно інакше 😂
-
Альтернатива кому? Консерваторам?
-
Це більше для ГТА і подібних місцевостей я думаю, бо там все починається тільки з тих прайсів 🥲
-
У мене кардинально інша думка - все там ок з мозками та розумом, але не ок з падлючістю , тому варіант «а давайте придумаємо, як би ще побільше грошей в бюджет залучити… Податок на повітря - це, мабуть, занадто, людішки почнуть роптати? Ага… о! Податок на карбон. І обставити його красивими словами про захист екології, і норм! Людішки ще й підтримувати будуть»
-
Ну от власне, обіцянки-цяцянки. В мене деколи складається враження, що в уряді люди навіть high school не закінчили. На стадії ігор все і закінчилось, бо не розуміти кумулятивний ефект цього таксу - це треба бути :
-
Нонсенс купувати хату за 1$ млн з 5% передоплати. Це можуть робити спекулянти які чекають що ціна піде вверх як у Ванкувері 7-8 років тому, але цього вже не очікується. На жаль, з такими нововведеннями уряд заганяє себе у ще більші проблеми, замість того щоб їх вирішувати
-
Консерватори прийдуть і порядочок наведуть (ні) 😄 Fingers crossed, абсурднішого таксу ще не бачив 😄