Українська Манітоба
-
Оф історія каже що це тому що чоловіки помирали швидше,і не лишалось коліна родинного.Багато війн
-
Це теж одна з теорій)
-
Вільна країна,а казали в Європі тільки все дозволено 😅
-
Теж частково правда мабуть. Але я думаю що українці все таки мають оте в крові. Не знаю як то пояснити.
-
Я думаю, ще пов’язано ще з тим, що його мати українка(я правильно зрозуміла?). Думаю тому, що саме матері більше займаються вихованням дітей і прививають любов дітям до традицій і культури свого народу. Саме тому, наприклад, у євреїв національність визначається по матері. Це така моя теорія 😅
-
Та все добре з його батьком 🙂 І не має там ніяких інших таємниць. Мені здається ми українці маємо дуже сильне оте почуття Батьківщини. І якщо вдома з народження прививають оту безкорисливу любов до Батьківщини, до мови, культури, традицій, вчать історію свого народу, то по іншому бути не може.
-
Мій хлопець народжений в Канаді. Його батько ірландець. Мама народжена в Польщі, а баба з дідом - українці. Якщо ви його спитаєте хто він - він не задумуючись скаже що українець 🙂 І таких як він багато тут.
-
🙂 На жаль зі мною це не працює 🤭 чи воно мені не приспічило ще, на скільки. Але дякую вам за всі поради 🤗
-
Census Profile, 2021 Census of Population Але це тільки City of Winnipeg
-
В YouTube море лайфхаків для паралельного паркування, від вирівнювання по дзеркалах і колесах до космічних формул. Суть в тому, що вам треба просто зрозуміти положення свого автомобіля відносно інших і запам’ятати його для всіх подальших парковок, а далі просто робити все step by step в статиці, а не динаміці і хочете ви того чи ні але в кінцевому результаті ви запаркуєтесь, бо це ж фізика 😄 В 9/10 випадків працює і впевнений, що у вас спрацює 🔥 Приклад знизу: youtu.be/FjEmxM2PMv8?si=XYCF8_kS0w0z2Fi8
-
Напевно навіть не по народженню, а хто себе сам ідентифікує українцем, по батьках, пра пра навіть. Думаю так.
-
Тобто українців в Манітобі більше ніж людей з Індії?