Українська Манітоба
-
У волмарті не працюю, але бував там St. Vital В нічну зміну на формуванні пікап замовлень працюють студенти то вони всі молоді років 20 а може і менше. На викладці товару працюють від молоді до пенсіонерів. Індусів десь половина, та форман у них білий канадієць. Директор магазину, жінка має слов'янське ім'я. Сходити занести резюме менеджеру - то відразу показати себе. За подачу резюме бити не будуть, та шанси знайти роботу виростуть
-
11К теж гроші, плюс родина буде на цепку моргіджа з високими платежами в місяць. Такий прайс на житло то індикатор що сусідами в один момент можуть стати кугдіп навніт як Ерік каже, зі своїм карі і тоді прийдеться його терпіти а не насолоджуватись. І ще не факт що ціна догори піде.
-
Кондо перші 5 років: 2,800*12*5=168,000. своїх грошей там буде 35тис. Рент 1,500*12*5=90,000. Якщо могли розраховувати на 2,800 платіж то 1,300 йшло на рахунок. Тобто має бути своїх грошей 78,000. Тобто вдвічі більше ніж 35К при купівлі. В розрахунку немає збільшення ціни нерухомості, але нема і доходу від інвестицій по тфса + fhsa (зменшений податок в тому числі) і екномії на страхуванні. А далі вже - купувати своє. Рент опція має спрацювати тільки для тих хто може менеджити свої заощадження і не стане витрачати есктра бо дион раз живемо то шопінг і домінікана з гаваями
-
Волмарт на кенастон, коли я тільки приїхав , півтора роки тому , там були і українці , і дійсне різноманіття працівників . Зараз всі , окрім одного менеджера та мужика на візках - всі індійці . Там в них дошка є, де імена прописані , хто що де . Імен 30 на зміну -всі кушдіп, навніт. Це прям якось мені раніше в очі не кидалося , прям цікаво .
-
від того що ви дали 20% перший внесок,% ставка не зміниться. На прикладі житла за 300.000 страховка буде коштувати всього 11000 на весь срок кредиту це копійки,але при умові 5% перший внесок вам треба буде дати 15000,а при умові 20% треба буде дати 60.000,різниця ощутима.
-
Дійсно краще брати іпотеку, коли є можливість внести 20% першого внеску, але в такому разі треба буде готовим, що поки назбираєш необхідну суму, то вартість нерухомості виросте, і потрібно буде збирати вже більшу суму