Українська Манітоба
-
Да і продуктивність нижче, вже купу разів проводили дослідження, і якщо брати стандартний робочий тиждень, працюючи 4 дні а не 5 людина більше робить роботи, продуктивність вища, працювати треба менше. І це дійсно так, бо понеділок пів дня ти «входиш» у ритм роботи, вівторок робота, у середу вже чекаєш на вихідні, четвер тільки і думаєш про пʼятницю, а у пʼятниця тільки 1 думка, коли вже додому🌝 Тому якщо щось хочеш зробити швидко, треба у вівторок край середу звертатися, бо якщо у чт-пт ніхто навіть не буде робити свою роботу, бо чекають вихідні, а не ота робота, фу взагалі🌝
-
Я ж тільки за 😂 Я що проти
-
В мене компанія ,мій департмент працює більше 40 років по 12 годин ,їм б не було сиислу міняти шось ,тому що тепер їм треба більше людей і міняти повністю графік . Це правило запроваджують ,тому що люди втомлюються за 12 годин і вони більш схильні до того щоб собі нашкодити .
-
Впевнена в лікарнях так і залишиться Може будуть овертайм просто більше платити Працювати нікому
-
Не знаю Працюю на канадців Як і чоловік
-
Як я зрозумів якщо керівництво компанії канадці, тоді work-life balance є. Якщо мігранти, вони іноді свій підвальний цех будують як вдома, тільки у Канаді🌝
-
Ото я значить тільки в такій дупі з чоловіком Ок)
-
Не думаю що до прикладу моя сфера там працюється менше годин ) Але зарплатка там більше )
-
Да не знаю, хочу іноді овертайм брати а мені «Навіщо стільки працювати, ми і так працюємо дуже багато, аж 35 годин на тиждень»😀 Багато хто хоче 28 часовий тиждень, 4 дні працювати 3 відпочивати🌝
-
Ось стандартні робочі години для певних галузей. Це означає, що, якщо ви, наприклад, працюєте у на будівництві доріг поза Вінніпегом, то овертайм буде нараховуватись після 50 годин. What are the standard hours of work for a construction or landscaping business? The standard hours of work for the construction industry are established in The Construction Industry Wages Act. For Residential Construction, the standard hours are 8 hours a day and 40 hours a week For ICI Construction, the standard hours are 10 hours a day and 40 hours a week For Heavy Construction, the standard hours are: 50 hours per week outside of Winnipeg 50 hours per week in Winnipeg from April 1 to October 31 48 hours per week in Winnipeg from November 1 to March 31 the following year