Українська Манітоба
-
Не правда) принаймні не правило і не завжди. У них є свої проблеми притаманні їх віку - легковажність, неуважність, не бажання докопуватися до суті або розбиратися з бізнес вимогами. Але звісно є й плюси, швидкість і енергійність. Це з того що помітив на парі останніх проектів де менторив пару джунів після універу.
-
Рекомендую забити на це. Якщо хочеться то треба йти
-
Моя дружина спробувала б напевно але household income cap не дозволить. Тож буде напевно безробітною й надалі.
-
Дякую Трохи вік бентежить, починати та конкурувати з молодими)
-
Знаю кількох людей, які навчались на цій та інших таких програмах, фактично з нуля, не маючи бекграунду. Вони брали такі програми плюс додатково, наприклад, безкоштовний freecodecamp. Після завершення програми пропонували інтерншипи із нормальною зарплатою у різних великих компаніях та державних організаціях. Звичайно, треба було інтерв"ю пройти, не всім підряд давали. Для прикладу, один українець поїхав працювати до Альберти на енергетичну федеральну державну організацію після закінчення схожої програми від Code for Canada. Потім він переїхав до Ванкуверу, однак, продовжив працювати на того самого роботодавця. Стартував із зарплати 85 тис відразу.
-
Ага Мені теж так здається
-
npowercanada.ca/programs/?fbclid=IwY2xjawFOlb1leHRuA2FlbQIxMQABHdv-hC6UL5M9FFehhUIfTRxPPWv02tb2D1BANKDHUH0q3NO0g-dMvUu4Bg_aem_9GeXy_T9o1c_Ku55DCFyyg І ось саме навчання
-
www.facebook.com/share/p/7Jr61EZcR8cPvgzJ/ Хтось тут навчався? Це дійсно не поганий варіант?
-
Home is where the Wi-FI is😁
-
Там 2 організації цим займались, як я зрозумів: t.me/ManitobaLife/316640
-
Хто що відмовився? Оно друг з Торонто скинув, премʼєра повним ходом: tiff.net/events/russians-at-war
-
Та туди 100% занесли достатньо щоб можна було закрити очі на обурення українців
-
А хто таке комюніке?