Українська Манітоба
-
А на деякі не вищі, а навіть дешевше, наприклад, бензин.
-
А які зарплати в Україні? Я не розумію, ви хочете ціни, як в Україні, а зарплати канадські? Це так не працює. В Україні дешеві ціни, бо і людська праця дешево коштує.
-
А ну тоді так. А щодо закидання на кшалт «менталітету» від інших людей - то насміхання з ЗСУ та показ себе через такі «автомобільні номерні знаки» - це якраз і той самий совок.
-
Будемо зараз на все ціни порівнювати? Так, Канада дорога країна, але тут і рівень життя в цілому вищий, в Україні багато людей не живуть, а виживають, пенсіонери, вчителі, лікарі отримують смішні гроші.
-
Красива кухня, тут такі теж роблять, тільки не за $4000. Що саме вас дивує? Чи ви ще не звикли за 2 роки? Ціни тут майже на все космос 🤷🏻♀️
-
Які 5 разів? 2-3 максимум, я тут касирів не бачив с зп 4000-5000 на руки🌝
-
Renovation кухні не буде коштувати $100к, ну хіба вам під замовлення привезуть італійську кухню ручної роботи… В середньому $25-30к плюс техніка… В ікеа можно і дешевше вкластися…звідки ви взяли таку ціну?
-
100%, про це мало хто говорить
-
Тому що бусифікація. В лапках тому що в лапках.
-
А вчителі, лікарі, інженери, та багато інших. Там різниця і в 10-15 разів буде
-
Давайте будемо чесні, більшість чоловіків що приїхали тут ухилянти. Писати на номерах я б цього не став звісно але у приватній бесіді можу і поржати з цього. «Нема чим пишатися» але немає чого і себе винуватим почувати. Або як на те пішло за що засуджувати. Ухилянт і ухилянт. Ваше «я б з таким не спілкувалась» впевнений що і він від того не дуже засмутиться але що за відношення що другий сорт якись чи шо? Не служив не мужик, ухилянт не людина?
-
В кожного своє бачення «нормальної кухні». Якби я мала 100 тис на кухню, я б її не мала взагалі 😁 бо нащо? Тоді я б ходила три рази на день у ресторан.
-
Нічого собі ціни піднялись в ікеа, знайомі брали кухню з ікеа пару років потому, кабінети вийшли коли $4000к включаючи айланд, $1.5К на каунтертоп з ламінату, не кварц, плюс техніка, бексплаш, світла, вийшло разом коло $15К…
-
Позицію зрозумів 👍