Українська Манітоба
-
На початку літа я там стояла на світофорі, в сусідній полосі стояв шкільний автобус повний дітей. А на тротуарі один товариш зняв штани і почав танцювати. Мусіли всі на цей перформенс дивитись, поки зелений чекали
-
Продам захисне скло на iPhone 14 Pro Max 15$ за 2 штуки (третє розпаковане)-помилились в замовлені. Забирати на Kenaston Blvd.
-
А що з цими фінансовими консультантами? Все погано?
-
Якщо добровільний РРСП, то обирайте будь-яку інвестиційну компанію або брокера, який має портфоліо, якщо не хочете самостійно менеджети. Той же Questrade має портфоліо, які дають непоганий дохід. Відразу застерігаю від різних страхових агентів WFG, які кажуть, що вони фінансові консультанти.
-
Ок, зрозуміла. Дякую за поради
-
Якщо це не великі суми - зніміть у банкоматі, якщо великі - відкрийте доларову картку і покладіть гривні в Україні на доларовий депозит. (До 200 000 грн на міс) плюс купіть долари на (до 50000грн на міс). Депозит на 3 міс, потім виводите на власну доларову картку. Знімати с доларової карти за кордоном можна без лімітів. Ну точніше до 100 000грн на день у еквіваленті
-
Є одна проблема. В Україні вона досить не довговічна, може хватити на пару тижнів, може і більше, як пощастить.
-
Ну $4000 не стала б, стала б десь $10000 але різниця в цінах дійсно шалена, може є хтось з системи і зможе детальніше пояснити ціноутворення, було б цікаво.
-
Нє ну так то довго можна з укр карток виводити по 50-100кusd 🤣
-
Друзі брали кухню в IKEA, то стало $50К, половину роботи самі робили, бо з контракторами вийшло б десь на всі $100К 😄
-
Я сподіваюсь що довгострок на стільки не затягнеться. Я все ж вдома хочу жити.
-
У вас велика сімʼя, в long term все одно своє житло вийде в плюс 🙂
-
Краще я буду знімати житло но його нах