Українська Манітоба
-
Клас, дякую
-
З точки зору юридичних трактувань українського законодавства - поняття "сім"я" означає дружину та ваших дітей. А всі інші то, як би сказати, ваші батьки, інші члени - родичі. Очевидно, що в побутовому мовленні ми всі кажемо сім"я, але в законодавстві поняття трохи інші
-
Підкажіть будь ласка може хтось знає якусь інфу, готую проект про сьогоднішнє свято Пише що останній індіанський інтернат в Канаді закрили в 1996, а в США досі не закрили останні? Тому що лише находжу інфу що в 2000-х кількість дітей в цих інтернатах до 1 тис, але інфу про закриття останнього найти не можу ?
-
Шукаю руммейта. Район Форт Гаррі.
-
З вівторка мінімальна зарплата в Альберті буде найнижчою в Канаді — 15 доларів за годину, поряд із Саскачеваном. Водночас в Онтаріо мінімальна зарплата підвищиться до 17.20 доларів за годину. Альберта не змінювала цей показник з 2018 року, коли він був найвищим у країні. Представники організацій, таких як «Громадський інтерес Альберти», закликають підняти мінімальну зарплату до 25 доларів, що відповідає прожитковому мінімуму. Федерація праці Альберти пропонує підвищити її до 19 доларів, враховуючи інфляцію. Однак Канадська федерація незалежного бізнесу попереджає, що різке підвищення може негативно вплинути на малий бізнес, викликаючи підвищення цін і скорочення робочих місць. Уряд Альберти заявив, що будь-які зміни повинні враховувати інтереси малих підприємств і молоді, підкреслюючи податкові переваги провінції.
-
Дуже дякую, я цього не знала