Українська Манітоба
-
Я шукала «свого» сімейного більше року. Як цей погодився взяти мене - я на нього як на боженьку дивилась 😁
-
Ще нічого не робили. В мене був ознайомчий візит. Маю запис через 3 тижні на чекап, до гінеколога на чекап, до мамолога і кров буде в той же день.
-
Я беру всі вакцини, які каже лікар. Навіть не піддаю сумніву. Прийшов колоти від ковіду, питає мене "від правця коли була вакцинація"? "Не знаю", кажу, "коліть, як треба". Аналогічно, і синові всі вакцини згідно канадського графіка ))) Від грипу вакцинуюсь десь з 2010 року щорічно. Може, раз чи два пропустив
-
Недавно, мені родичі з України казали, що за якусь там вакцину, яку тут дівчатам дають в школі, вони мусіли заплатити 6000 грн. І то ледве знайшли ту вакцину в Україні. В Україні, виявляється, люди знають, хто виробник вакцини, з якої країни тощо. Слідують за цим, шукають бренди. Я ніколи не цікавився цим в Канаді, хіба коли була вакцинація від ковіду, то тоді дізнався, бо виробники тоді були у всіх на слуху.
-
Так, але я вже свої принципи засунула далеко подалі, бо знаю що це гарний лікар, якого просили мене взяти рік, а він все не мав місця. То я вже вцепилась у нього і сижу тихенько.
-
www.lightpollutionmap.info/#zoom=9.06&lat=49.8370&lon=-97.3268&state=eyJiYXNlbWFwIjoiTGF5ZXJCaW5nUm9hZCIsIm92ZXJsYXkiOiJ3YV8yMDE1Iiwib3ZlcmxheWNvbG9yIjpmYWxzZSwib3ZlcmxheW9wYWNpdHkiOjYwLCJmZWF0dXJlc29wYWNpdHkiOjg1fQ== Судячи з карти район міста не дуже грає роль. Шукайте парк якийсь, будь-який закуток без ліхтарів в обличчя.
-
Так а шо там оглядати, господи ))) «Здорова. Написав би краще «як у всіх», от же ж» 😂 (гусари, мовчати! 😂) Він робить первинний загальний огляд і той як його, мазок. А вже якщо якісь негаразди - одразу направляє до спеціалізованого гінеколога. Мене жодного разу не направляв, а от маму вже двічі.
-
Це все в один день в одній клініці.
-
Трюдо не має відношення до медичних страховок ні в Манітобі, ні в Квебеку. Трюдо - федеральний уряд. Медичне покриття для тимчасових резидентів з ворк пермітами, постійних резидентів та громадян - провінційні уряди. Федеральний уряд забезпечує медичне страхування тільки для біженців, які не мають покриття від провінцій, де живуть. От такі складні відносини та розподіл обов'язків різних рівнів урядів.
-
Та просто сфоткати можна