Українська Манітоба
-
Я ні разу не платила мито. Запитала у UPS чому я маю платити, якщо за доставку було сплачено в країні відправки, також сфотографувала що було в посилці, типу що це особисті речі і не для продажу. Таким чином жодного разу не платила за мито.
-
Дякую) Ну посилка відправлена була з України 02 числа напевно зарано і виглядає все дуже підозріло, буду чекати поки повідомлення від ups, я не проти мита, а проти підозрілих листів схожих на скам)
-
Остання посилка з України через Укрпочту прийшла на Канада пост менше ніж за 3 тижні 😳
-
In units!!!! Ми взагалі не розуміємо, як це можливо, ми ціни підняли, а вони більше палити стали
-
+7% YOY in units, with retail price increase
-
А в Нунавуті ми ставимо рекорди 😂
-
Дуже велика народжуваність та смертність, на жаль, 95% locals, 5% southerners
-
Я трошки читала про інуїтів, вони взагалі не живуть без табака, вони його не тільки палять, а і жують. Табаком заспокоюють дитинку, якщо вона плаче. Там це традиція з пелюшок буквально і у жінок, і у чоловіків
-
Wealthsimple Cash дав $100, за директ депозит. Starting July 29th, 2024, eligible Cash clients can earn a $100 cash bonus when they direct deposit $2,000 or more into a Cash account within a 30-day period, for a total of 3 consecutive months. The first qualifying direct deposit of $2,000 within a 30-day period must be settled in the client's Cash account by October 1st to qualify for the $100 bonus.