Українська Манітоба
-
А як і де оновити склад сімʼї, якщо приїхали?
-
Вітаємо, V.Radchenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
RBC зараховує на тиждень раніше🥰
-
Доброго ранку. Не пам'ятаю в якій групі бачила , хтось з дівчат писав кроки для вчителів в Канаді. Продублюйте будь ласка цю інформацію( або в чат або в особисті - як зручно), бо не можу знайти. Дякую
-
t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx Ось чат вчителів Манітоби. Запрошуємо
-
www.facebook.com/share/r/gocVMotzudLxrE9V/
-
-
В Canadian tire купити і міряти. Я так зробив і нормально
-
Ех Чому таке не зроблять для медсестер
-
Добрий ранок вибачте що знову турбую Весь мій досвід роботи на: Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Typing Або ж я можу працювати за ноутбуком. Будь якою роботою. Переклад тексту. Або перепис текстів. Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота підійде навіть Робота в брендоні!!! Мій номер телефону 403 966 2251ч
-
З роботою у Брендоні не допоможу, але якщо ви у скрутному фінансовому становищі та потрібна допомога з їжею, пишіть в особисті.