Українська Манітоба
-
Я думаю де грязна робота, там і зарплата вище 30$+ і вище но не зразу
-
Я мав на увазі, будівельники, дороги, покрівельники, це важка і грязна робота, і зарплати там вищі ніж на заводах.
-
Я працюю на дахах, пережив дві зими, знаю що таке холод 🥶, я і ще 4 хлопці почали разом працювати з листопада 2022 року і досі працюємо, починали з 19$ за годину, зараз українці які приходять, отримують на старт 21$
-
Людина звикає до будь яких умов, тим більше я пам’ятаю морози в Україні-22, коли в школу ходив то було -25, головне хороший одяг і термобілизну 😄
-
Люди сильно втрачають, живучи все життя на одному місті і не подорожуючи. Переїзди - найкраще, що може бути в житті, а подорожі сильно збагачують. Я почала подорожувати сильно пізно і шкодую тепер трошки, але що вже
-
Я мала на увазі і те, і те)
-
Переїзд це не зовсім подорож)
-
-
Та то не тільки про імміграцію, я, наприклад, в Україні в 6 містах пожила. Після маленьких релокацій імігрувати вже не так страшно
-
Я не думаю щоб люди відмовлялися подорожувати або жити де завгодно було б це так доступно
-
Ну подорожувати це клас, була б можливість Переїзд мабуть теж, але я не уявляю як це може бути прям класно, якщо тільки робота дозволяє працювати всюди, або легко знаходити (поліглот зі всіма мовами світу 😁)