Українська Манітоба
-
Це правда. В мене ще залишився папір, який видали в поліції Торонто.
-
1) В Україні і Польші я можу в будь-який момент зайти до відділення будь-якого банку і мені відразу відкриють рахунок. Мені не треба чекати тиждень на аппоінтмент для відкриття рахунку, як в Канаді. 2) Я можу, перебуваючи в Польщі, відправити гроші зі свого рахунку в Приватбанку через Swift на будь-який закордонний рахунок просто через аплікацію (так було до введення обмежень НБУ). В CIBC це можна зробити тільки у відділенні банку. 3) Обмін американських доларів на канадські в TD в Торонто зайняв 40 (!) хвилин. В нас і в Польщі обмін валюти проводиться за хвилину. Особливо здивував чек на проведення розміну банкноти. 4) Водій в Poparide розповів, що при внесенні готівки через банкомат його банк зарахував йому на $ 200 менше, ніж він вніс. 5) Канада - єдина країна в світі, де банкомат мені видав фальшиву банкноту. Поліція і банк розвели руками і нічого не робили.
-
Це як?
-
Сказав би навіть, набагато гірше.
-
Працює фінансова система в Канаді гірше за українську і польску. Більш надійна, але працює гірше.
-
Доброго дня, дівчата ,може є в групі перукарі,хтось вже отримав ліцензію на роботу.Поділіться будь ласка опитом.Заздалегіть дякую ❤️
-
Дякую
-
В нас тільки паспорт брали і все , мали роздрукований попередній лист то не брали
-
Привіт . Підкажіть які потрібно документи для отримання в аеропорті work permit
-
Добрий день, дуже потрібна чоловіча домога , у вівторок , 08.11, з 9.00 до 11.30 треба занести диван та невеличкий комод у квартиру на другому поверсі.
-
Дякую
-
У вас мабуть якісь інші чеки. У нас там тільки наші імена та телефон🤷🏼♂️
-
Є адреса на чеках,в лівій верхній стороні вказана