Українська Манітоба
-
Професіонали з wealthsimple зробили мені приріст аж 4% на акаунті FHSA, який на автоменеджменті. Я сама своїми непрофесійними іграми з акціями на TFSA за менший період накрутила 10,5%. Так що професіонали теж бувають різні)
-
Спочатку треба marriage license взяти ($105), потім треба той, хто розпише (так званий офіціант, $за послугу по різному) потім папери треба відправити в vital statistics (теж якесь fee) і тоді по пошті вам прийде офіційний документ про одруження - marriage certificate
-
І ще: there is no getting rich quick scheme
-
Та, мабуть Ви права. Але у мене проблеми з довірою, в тому числі до лікарів) можливо, так і треба колись зробити) але цікаво ж)))
-
Ого. У мене 4.8 літом, зараз 5.6. Але кожного дня 45 км на роботу
-
Та я просто поскуповувала все, що попадало в короткій перспективі, але росте в довгій, витратила пару годин в аппці, щоб знайти таких тимчасових невдашок. Не впевнена, що це прям академічно правильно, це чисто логічним просто мені здалось. Але я маленькими сумами поки що оперую, кілька сотень буквально у мене там є, щоб було не шкода втратити, якщо що
-
Оце я дивлюсь як люди всі масово починають цікавитись як купити самостійно акції/бонди та всю іншу байду, і дивуюсь. Це ж якими ризиковими потрібно бути щоб отак от зразу і самостійно це все робити. Це ж можна втратити все… і залишитись з голою ж…
-
Просто в аппці wealthsimple все дуже зрозуміло, це як тетріс, тільки з цифрами 😁