Українська Манітоба
-
Дуже подобається як зроблено В мене такий самий
-
Так, йдіть вчитись, витрачайте тисячі доларів на навчання. Ви, можливо, кваліфікуєтесь на Експерс Ентрі чи МПНП. Майже 1 млн українцям дали можливість приїхати до Канади без проблем і розпочати імміграцію. Крім того, фактично, дали можливість перебувати в Канаді з 2022 по 2028 роки. Однак, з 1 млн прибули тільки 300 тис.
-
Це не китайці 😂 для гонкочжан завжди була спрощена процедура імміграції . Це не щось нове , це ще з 1997 року , коли брітанія передала Гонконг Китаю . Розумні гонконгчжане з баблом та освітою, вже тоді знали , що буде жопа . Та треба кудись тікати .
-
Тут 200% згоден
-
Тому що численність населення у 6 разів нижча за Україну до початку війни. Да і війни в них так нема ніякої🌝 Як розумію то під мітинги зробили, де наш PR за помаранчеву революцію тоді або майдан?
-
Ну я вставлю свої пʼять копійок . Я прожив у Гонконгу - шеньчжені майже 8 років , перед тим , як сюди їхати. Гонконгжане- то єльфи . Китайці - урук хай . Дуже різні , світогляд, культура, навіть зовнішність. Я серед біла дня скажу 9 із 10 хто з Китаю, хто з Гонконгу . Люди з Гонконгу вважають за образу , якщо їх назвати китайцями . Різна кухня, мова , валюта , державний строй , віра , паспорти 😅 Так що так , національність міняється , при чому офіційно вони гонконгчжане.
-
Так, Han Chinese яких у самому Китаї 1.2 лярду, та більшість Тайваню та Гонконгу становлять саме ці люди. Російська калька ця тут не до чого, виб ще на Квебек «адін народ» писали.
-
Ого :((, а під fixed? Бо в нас renewal в 2027… але кажуть почекати як bonds відреагують - це вплине на fixed mortgage rate
-
Але вимога є, може хтось англійську забув якщо додали😁
-
Це етнічно китайці, поки що трішки інші закони же не міняють національність людини.
-
Moments ago, the Bank of Canada chopped 50 basis points (0.5%) off its influential overnight rate, bringing it down to 3.75%. This morning’s cut is twice the size of the BoC’s three previous rate reductions this year. The BoC’s latest move brings the overnight rate to its lowest point since late-2022.