Українська Манітоба
-
Привіт. Шукаю людей на саблетв в 1 бедрум з 15 листопада. Адреса 133 Niakwa Road, квартира 310 на 3му поверсі. Ціна 1040 + hydro. Хороша локація, біля будинку є Freshco, Dollarama, Superstore. В будинку доступний undergraud parking - $85 на місяць. On-site laundry, в будинку є спортзал. Затишна квартира, багато місця для стораджу, немає стороннього шуму, тихі сусіди, хороший менеджмент
-
Не впевнений Там де є pharmacy і наявна вакцина мабуть
-
Привіт. Шукаю людей на саблетв в 1 бедрум з 15 листопада. Адреса 133 Niakwa Road, квартира 310 на 3му поверсі. Ціна 1040 + hydro. Хороша локація, біля будинку є Freshco, Dollarama, Superstore. В будинку доступний undergraud parking - $85 на місяць. On-site laundry, в будинку є спортзал. Затишна квартира, багато місця для стораджу, немає стороннього шуму, тихі сусіди, хороший менеджмент
-
Вітаємо, П! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня усім) Я працюю в CIBC - в відділенні, де Лілія раніше працювала. Власне це завдяки тому, що вона передала моє резюме майбутній керівниці, я сюди й потрапила. Дякую Лілія❤️. Український нетворкінг в дії😊 Зараз у нас в банку до 22 листопада діє гарний оффер - можна отримати $50 фактично просто так: Якщо у вас є аккаунт в іншому банку (не CIBC), і там від $10 000 на рахунку, то просто за розмову з нашим адвайзором ви отримаєте 50$: Треба принести на зустріч ваші стейтменти, поговорити, погоджуватися на щось не обов'язково) Але насправді, у нас є дуже гарні інвестиційні пропозиції, й вам про них розкаже українською мовою наш чудовий адвайзор Олег Фурманчук @Foleg_Canada 🥰 Так що можна і $50 отримати, й вигідно гроші вкласти, й це все - українською мовою😍 Кому цікаво - маякуйте мені в лічку, кидайте ваш тел/емейл, я передам їх Олегу - він з вами зв'яжеться й домовитесь про зустріч😊
-
Наталя, якщо я не помиляюсь то має бути investment statement 🙂 Тобто виписка з registered or non-registered investment account. Це не може бути виписка з сейвінг чи чекінг рахунків. Ця акція діє як для діючих клієнтів CIBC так і для не клієнтів.