Українська Манітоба
-
Боооже .. бути такого такого не може . Шоб канадці .. таке.. Ужс . Я б сказав навіть , фєйк!
-
На це питання немає правильної відповіді. Якщо коротко - всі, немає магічних параметрів. Можна взяти для прикладу кілька кейсів з Теслою, бо в них це постійні rollercoasters: 1. Випустили «роботизоване» таксі «майбутнього», яке просто зробило коло навколо кількох будинків і інвесторів це не вразило, бо FSD вже давно сам їздить по місту, в чому інновація? Наслідки: Акції впали, інвестори розчаровані. 2. Зроблять репорт про рекордні продажі (financial statements). Наслідки: Інвестори задоволені, акції підуть вверх. 3. ФРС вкотре знинизить облікову ставку. Як правило пряма кореляція : інфляція - рівень безробіття. Наслідки: Ринок наповнюється дешевими грошима, інвестори інвестують в акції, ринок росте. 4. Почнуть виплачувати шалені дивіденди. Наслідок: Попит на акції виросте, що знову ж таки потягне ціну вверх. В довгостроковій перспективі виграють тільки ті, хто інвестує регулярно в long term і не піддається настроям ринку, бо завжди знайдеться той, хто знає більше за Вас.
-
Дякую. Зі знайденою мною інформації, в цій компанії нічого такого не траплялось, вони випустили нові акції на початку жовтня, але нові випуски були і до того, таких стрибків не було. Це холдинг, який робить ікру. Подумаю ще до вечора, що робити) дякую
-
Так вони і раніше випускали, в тому-то і справа
-
Я теж так рахую. Америка і захід тіряє свої позиції і США вже не має такого впливу як раніше мала Санкції не працюють,дефолта як ті клоуни обіцяли типу 1-2 тижні і дефолт буде нема,ракети як були так і є ті ж клоуни казали що через місяць ракет не буде. Генсек ООН їздить на поклон до ху.ла,країни підписанти римського статуса ложили болта на всі вимоги мус,і такі реалії що ми просто розмінна монета в цьому всьому. В мене брат воює то каже така жопа що то жах,оружия нуль,херова туча людей в СІЗО кто відмовився йти у штурми.і ніяке ні НАТО а ні ес нам не світе,єдине що обідно що був Яник так бандіт і вор але жили норм при ньому,мільйонів українців не роз'їхались по світу,небуло сотень тисяч погибших,не була частина країни окупована,але барани захотіли Майдан нам пообіцяли ес і НАТО,люди чомусь думають що як в ес вступимо так заживемо завтра як Швейцарія.