Українська Манітоба
-
У кожного своя правда та віра :))
-
Правильно 😁 Моя мама мене била віником, винна я чи ні 😂 Треба було робити так, щоб не скаржились 😁
-
Гаряча дискусія Не спеціаліст Скажу від дитини в кого батьки були "а давай розберемося, ти впевнений що саме так?". Це не допомагало, виникало бажання не підходити взагалі 🤷, особливо в дитинстві. Хоча Іван мабуть про іншу крайність.... От і все Так, на добраніч, завтра вже п'ятниця, нарешті
-
Розумію Вас. Але напевно Ви читали вище про ситуацію в школі з моїм племінником. Дитина шість років, двоє однокласників тримало, а третій душив. Винен мій племінник? Навіть, якщо щось не поділили, то це не привід душити
-
Я теж так думаю 🙂 В 90х батьки думали як на їду заробити, бо татові вчительську зарплату сервізами і водкою платили. А тут ще і вчителька - ваша Ліля дітей обіжає 😁
-
100%
-
І мене били. І ставили на гречку в куток, до цих пір пам'ятаю
-
Мені сподобалося, що дітей змішують. Милого року син не ладнав з одним хлопчиком, то їх у цьому році в різні класи розподілили
-
Є різні ситуації. Знайомі мали випадки сексуального насильства над їхньою дитиною від українських дітей, які не мали більше до кого причепитись і чіпались до їхньої дитини, бо вона з ними могла говорити українською. Яке тут "всі сторони", коли твою дитину змушують показати інтимні частини тіла, бо "не будемо дружити"... Це було у одній з шкіл Вінніпегу відносно недавно. Є випадки булінгу, насильства - відразу до дирекції школи, без будь-яких зволікань.
-
Ще скажіть що і поліцейським і айтішникам і інженерам теж «пох»..ну не узагальнюйте цілі професії…
-
Блін, я робила піар в тому числі для того, щоб мої діти жили в більш здоровому суспільстві, ніж жила я. Читаю і розумію, що ніфіга цього не буде. Все не так однозначно, треба розбиратися, не нагадуй, він забуде, що тебе ненавидить, вчителям як було в моєму дитинстві, так і зараз абсолютно тотально пох. Well, хоумскулінг все ще хороша ідея
-
100%, з насильством потрібно відразу боротись. Напевне не зрозумів вас. Соррі
-
А толерування насилля - ознака, що воно не прожите людиною насправді