Українська Манітоба
-
@invisible_or як у воду дивився з новим звітом про рекордні продажі у Тесла 😄
-
У мене процес зайняв близько трьох місяців, в результаті машину списали. Нічого не платив ані за товінг, ані за стоянку. Вам надішлють емейл або зателефонують з результатами оцінки і скажуть суму яку вам виплатять, якщо машина списана.
-
Скільки коштує такий шот?
-
Можна будь ласка деталі де це зробити
-
В будь-якій аптеці типу Rexall, Shoppers та інших при супермаркетах повинно бути. Правда, мабуть, спочатку треба уточнити в них на місці чи вони роблять, і які саме вакцини доступні на даний момент.
-
Ходив сьогодні ввечері. Підійшов на Customer service, показав чек, сказав оцей пункт ми не купували. Вони відповіли: окей, чи все інше окей? Відповів: тільки цей не окей. Гроші відразу повернули. Навіть не очікував такого, жодного запитання - супер сервіс. Суперстор на Ріджент. Дякую за пораду таки зайти до них.
-
Вітаємо, VINTIQUE TORONTO! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
От не знаю 🤷🏻♀️ можливо я не слідкую за кримінальним життям нашого містечка Брендон, але мені здається що нема тут такого: мачете, страх ходити по даунтауну (впевнена і тут є приступність, наркотики, і т.п., можливо не в таких маштабах як Віні?) Я хожу, їзжу, роблю в даунтауні, кожен день останні 10 років…чи я того не бачу чи то слава Богу нічого не трапилось поганого поки що зі мною, idk 🤷🏻♀️ Можливо мені так здається але в Брендоні даунтауна та і в цілому напевно такі безпечніше ніж в Вінніпезі?…мені важко порівняти бо я не жила в Вінні, а тут як почитаю новини в групі про Віні аж моторошно стає 😖 Короче як що вам надоїло, страшно жити в великому місті, ласкаво просимо до Брендона 🤗
-
Ну Брендон поки що і далі називають Брендон, або деколи кажуть in the middle of nowhere 😁 Вчора знов забула гараж закрити на ніч, я бʼю всі рекорди 🤦🏻♀️ а там велікі, чоловіка інструменти…