Українська Манітоба
-
Вони - ні. Тільки в Україну зворотньо, на зберігання .... скіки там, не пам'ятаю... і до отримання А з України вже в Канаду, бо консульство пришле запрос на нього. Можна в Варшаву не писати, чекати 3 міс поки вони відправлять в У. Але якщо 100% не їдеш за ним - чого чекати?
-
Відсилаєте заяву, скан або фото паспорта (я давала обидва - діючий та громадянський, бо новий ЗП оформлювала по ньому) та папірку ДП Документ. Все Апд. Ну, можете ще якесь пояснення додати. Мені наприклад неможна літати більш ніж 2-3 години, я написала що за станом здоров'я не можу отримати в Європі
-
Anyway відрахування менші ніж донація тобто це те саме що донатити на буса в якого потім тебе і запакують)
-
Відпишіться, будь ласка , з часом як Ваш мущіна себе почуває і чи хтось когось не вижив ще з дому)) Просто теж маю алергію, а доця котика хоче. В Україні пробували, то я перемогла, віддали кошеня, а тут можливо більш дієві медикаменти. Хоча ідея сидіти на антигістамінних не сильно приваблює.
-
були найкращі друзі, ганяли один одного по всій квартирі))
-
Якщо помирає собака. Куди треба відвозити на кремацію?
-
Гарний песик 😍☺️
-
На щастя моя собака жива та здорова. Просто їй вже 16.5 років. І подумала про це. Хотіла би знати, чи можлива тут кремація в Вінніпезі