Українська Манітоба
-
У нас на лотереї дають майже рівні коефіцієнти на обох кандидатів. Люди ще з липня просто подуріли зі ставками ))
-
Вітаємо, B. Bowen jr.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Такій собі Trick 😂
-
Не кликайте) Ще до квітня насидимось
-
Мої назбирали приблизно стільки скільки я роздала:) Чи можно це назвати вільний товарообіг? 😁
-
Ні ні ні ні
-
Та я наперед не парюсь такими питаннями 😀 Дітей немає, а сама якось виживу. Кажуть, є там тепер якась мінімальна мед страховка для бідних. Трохи напружує що доведеться якось винаймати квартиру без роботи, без кредітної історії... В який штат і місто їхати і гадки не маю, але зрозуміло що не в Нью-Йорк і не в Сан Франциско. Поїду в щось скромніше. Буду сидіти в дешевому місті, працювати на роботі за мінімум (сподіваюсь не дуже важкій), та розсилати резюме по всім штатам
-
@erlighter тримай лайфхак, не дякуй 😁 Вдягаєш отой надувний костюм дракона і ходиш збираєш цукерки 🍭 🍬 Обличчя твого не видно, всі думають що ти дитина, цукерок по ітогу немеряно! 👏 🆓!