Українська Манітоба
-
Тіпа індуси, араби, пакістанці, палістинці... всі білі та пухнасті? От як раз від них подібне Ви не почуєте про своїх, як би ті себе не поводили. Соромно за таких як Ви, вибачте. Дійсно що від таких треба триматися подалі, бо язика не контролюють і своїх неповажають.
-
Якби я власними очима не бачив, що співвітчизники в Польщі роблять із житлом, мабуть, погодився із Вами. А так, сорі. Допис не до того, що хтось поганий або добрий. Питання було адекватне повністю.
-
Чому Ви вирішили що наші, і що "начудили"? Це нормальна практика для арендодавців, бо є закон, і його соблюдають, про те що примусове виселення заборонено навіть коли за аренду не сплачують роками. От вони і страхують себе, хоть якось, здавая своє житло лише платоспроможнім, а не голосракім бовдурам. Мають право. І національність тут не до чого. Краще Вам треба відноситись до співвітчизників і не бросатися подібними фразами, не чудіть🤨
-
Тому там і по 5 дітей. Через низький рівень життя і медицини, дай Бог половина з цих п'яти виживе.
-
Друзі хто нещодавно подавався на виплати? Не дає на дитину заповнити форму, пише невірна інфа. В когось було таке і як вирішили?((
-
Мене прийняли в найкращому вигляді. Незлим тихим словом поки що посилаєте до автопаків ви та ще декілька юзерів.
-
Я кілька разів користувався, все за розкладом. В тому числі і коли брав справка про несудимість.
-
Добре
-
Прийшло підтвердження за 2 тижні. Лист попав у спам, тому час від часу провіряйте