Українська Манітоба
-
Чому в школах є такі сурові обмеження на різні продукти. Чому дуже багато дітей мають різні алергії?
-
Тсс, в Америці корупції не існує, це все вигадки новоприбулих 😄
-
Ні не додають. Згідно ДСТУ не має бути жодного крохмалю. Якщо додано крохмаль то вже не сметана або фальсифікат
-
Ага, 90% американців напевно ненавидять FDA за його політику та підхід до регуляції, кожен рік десятки корупційних скандалів. Але головне що 3 українці у чатику Манітоби так не вважають, справжній оплот FDA🤣
-
Та чого, он трохи відкрилися;) Були б тільки гроші 🫰 по ним ходити:) guide.michelin.com/ca/en/article/michelin-guide-ceremony/michelin-guide-toronto-all-the-stars
-
Так а звідки оті ціни по $500-$700 за вечерю з трьох блюд по 100 гр вагою?;) То коли всі 5 зірок ресторан має?
-
Добрий день. Чи потрібна комусь безготівкова гривня? Можу обміняти на долари. Дякую за увагу.
-
За повара 🧑🍳 смішно 😁 Видно шо я не мишеленлвській клієнт;) поки що 😉
-
Ну такі ціни можуть бути і без зірок 😀 Просто я сам раніше такий був , думаю якщо то мішлеен- то це про ціни . Ні , мішлеен дають навіть вуличним візкам, де народ там на гріле щось робе , або фудтрак . Воно дійсно за якість та смак . Звичайно, що зірки є в у хай клас ресторанах, де ото повар чихнув на тарілку , і все , 200 баксів . То треба обирати , але воно того варто .
-
Ти всі пляцкі вчора пропустив;) Спартак, другий не памʼятаю назву, але щось по типу Екстазу;) 🤤 І гречаний багет! 😁
-
Я до речі теж про це багато думала, однак мені здається тут не тільки про харчування, як мінімум клімат робить велику погоду і у дітей-дорослих купа різних екзем. Так само і з іншими чинниками типу вітрів чи ще чого, багато хто як і я відчули погіршення здоровʼя тут саме через клімат(а хтось абсолютно навпаки покращення!). Також впливає як на мене ось цей лайфстайл дім-машина, від багатьох молодих мам тут чую що менше тут гуляють на дворі з дітьми з самого малечку. Також зверніть увагу на якість повітря бо всі критично на машинах і вихлопних газів зашкалює. Тому безліч факторів супутніх, можливо як один і їжа, бо в нас багато хто їв своє вирощене бо дешевше(майже в кожного є бабусі/дідусі, дача або ж якісь знайомі які могли щось наділити)