Українська Манітоба
-
Може там ще й відмітку у правах ставлять “їздити тільки на автомвті”. Не дай боже сісти за кермо механіки?
-
де таке написано, що не можна на механіці в Україні?
-
Я як знав! ;)
-
Люди добрі підскажіть, хотів зайти на сервіс щоб зробити запис на новий паспорт. То що це значить як зайшов і проходжу реєстрацію то вводив вже пʼять своїх різних ел пошт і в кожну замовляв додатковий лист з кодом реєстрації по 10 чи 20 разів, пише лист відправлено і минуло уже біля кількох годин часу і ні на одній пошті немає коду хоча по суті листів уже повинно було бути штук 100 в загалом на всіх моїх поштах. То що це значить чи то я під санкціями потужної країни що не дає завершити просто реєстрацію до кінця, у когось вийшло? Все перевірено усі папки промо акції та спам, ні одного листа немає
-
Вітаємо, Артур Князев! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, MK! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Може ім у підтримку написати? [email protected]
-
Коли в серпні я не могла скористатись однією послугою, то звернулась у підтримку (через Вайбер) і дізналась, що там наразі проводяться роботи, тому вона не доступна. Можливо і з реєстрацією зараз так, тож найкраще дійсно писати в підтримку, вони швидко відповідають, але в український час))
-
Вітаю! Цієї суботи та неділі, 16, 17.11.2024 граємо у «Монополію» та «Катан». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Мега-розпродаж: верхній одяг, електроніка і купа іншого. 14-17 листопада allevents.in/winnipeg/2-mega-liquidation-sales/200027489823506?fbclid=IwY2xjawGhhzNleHRuA2FlbQIxMQABHfecyrdj84N9SJD4I6Fa2pHCRqPAgKYzWHSj4wXOR8VkIOA21vyB1LY2tw_aem_Tw6FCcVfBaMFr3rKLU_SnA
-
Ні, не вийшло ви не 1
-
Не працює