Українська Манітоба
-
legacy.winnipeg.ca/publicworks/snow/ А ще додаток know your zone
-
Хто тут каже що Канада відстала і не користується технологіями? Ось вам мапа де показують як будуть чистити сніг
-
А ще можно все змішати і отримати веселий сірий Як в мене в голові
-
Канада і не була відстала,вона просто інша . Це як наприклад людина їла все життя манго , а потім поїхала в країну ,де про манго не чули,проте у них є полуниця . І природньо,що людина ,яка їла манго може не зрозуміти нафіга та полуниця . Канада просто інша ,інший клімат,інший менталітет ,інший спосіб життя і цінності в багатьох аспектах . Це так само ,що сказати що чорний колір гидкий,бо вам подобається лише зелений .
-
Ну якщо вже дійсно про етикет, то нові прибори не приносяться. Повний набір приборів відразу має бути на столі, використані (після салату і тд) забираються, і потім беруться наступні на столі. Якщо відразу лише один набір, то мається на увазі що він на усі страви. Так що офіціант усе правильно тут зробив
-
Ви багато тут по кафе ходите? Чи помітили, що майже скрізь не міняють прибори між стравами? Це характерно для Північної Америки. Однак, претенціозні заклади прибори міняють (щоб підкреслити свою претензійність 😂). Той Овал Рум себе позиціонує як «заклад високого рівня їстівної культури», тож хто-хто, а вони мали б міняти. Тут я згодна. З порівнянням з «генделями в Криму» геть не згодна, бо купа чудових закладів не міняють прибори, і це нормальна практика в цій частині світу, як я вже відмітила.
-
Можливо це місцевий колорит, але дійсно у закладі такого рівня, це просто неприпустимо. В декількох місцях де був або міняли, або просто давали декілька наборів одразу. Коли це условний Olive garden претензій немає, бо це рівень нашої пузатою хати, тільки з пастою. Попросив,тобі принесли нові прибори. Де самообслуговування просто бери скільки треба, от і все.
-
Може пузата хата і змінилася з часів коли ми там були останній раз. Але я б не порівнювала Olive garden та пузату хату. Olive garden, як на мене набагато краще.
-
Оце люди не мають що робити 🤔 Я навіть ніколи не задумувалась в кафе чи ресторані, чи то має бути одна вилка, чи десять. Я все їм одною. Як впаде, то попрошу іншу. Таке враження що наші люди ходять в ресторани тут аби знайти якісь недоліки