Українська Манітоба
-
Я ніколи і не думала що там одні генії, звичайні люди…
-
І мені не знадобиться тур віза 😁
-
Да навіть якщо найкраще університетське навчання за $500к буде, не допоможе. Вам нагадати у яких університетах були мітинги за палестину ? 😺
-
Тобто розумні/свідомі люди можуть бути тільки з college degree?
-
«Канадський бекон». Дуууже тупа комедія, але якраз по темі.
-
Добре, дякую за поради!
-
Ну давайте по пунктах: 1. Перестаньте свято вірити, що американці святі та вийдуть на протести, якшо почнеться якийсь двіж. Буде так само як у русні, по знімають відосіки і забудуть. Як то кажуть, у вас там війна, а у нас тут життя треба жити. 2. Дуже обережно споживайте контент в інтернеті. 3. Якшо є можливість, протидійте пропаганді яку розносять трамп і маск. Робіть пости в соцмережах, діслайкайте, робіть репорти і тд. 4. Не слухайте людей в інтернеті, а намагайтеся сформувати свою думку (це навіть стосується моїх коментарів, я також людина і можу помилятись).
-
То що цей світ зійшов з розуму я зрозуміла ще з 2014 році і 2022 рік мене добив морально…я зараз нічим не здивуюсь але маю віру та сподівання в найкраще майбутнє 🙏 Як і всі хто спасся після повномасштабного вторгнення в Україну 💔
-
Щось це нагадує
-
Не буде ніякої війни 😁 Просто дуже тролять лібералів та пушать канадців голосувати за консерваторів, як і популізують Пʼєра. Трамп вже казав що дуже чекає на співпрацю з ним + Ілон його піарить. На медіа каналах там кажуть за нього , що це свій чувак й чекаємо його на посту, щоб далі працювати разом і мол багато alignments з ним Просто дуже жорсткий тролінг лібералів йде…може щось і задумали з новою владою в Канаді робити разом, але все будемо знати потім і дуже скоро
-
Це шикарно, найкраще, що я бачив останнім часом
-
Та я теж 🙃 Але маємо що маємо 🤷🏻♀️
-
Я не замовляла таке при народженні.