Українська Манітоба
-
Від CRA?
-
Ну ХІРЕ в центі:) Героїв Сталінграду то звичайний спальний район, недалеко від аеропорту.
-
Я теж працюю без бенефітів і мені нічого не нараховують
-
Дохід менше 43 теж
-
Бенефіти ні при чому. Дохід береться до уваги.
-
The Canada Workers Benefit (CWB) is a refundable tax credit to help individuals and families who are working and earning a low income.
-
Canada workers benefit - Canada.ca www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/canada-workers-benefit.html
-
У вас автоматизація зламалась, довго йшли…))) якщо на пайтоні - пишіть, я підправлю
-
Його не треба тегати, в нього якийсь скрипт який реагує на всі повідомлення з америкою
-
Різниця в якійсь одній чи двох нікому не потрібній країні? Люди працюють на мінімалку, але дуже раді, що паспорт дозволяє багато подорожувати. Цирк
-
В Україні 10 років тому 5G було? Дайте я вам підкажу, його і сьогодні немає
-
Рівень звʼязку в манітобі як в Україні 10 років тому
-
Ви маєте на увазі купили дешеву сімку бо зажали гроші на нормального провайдера?
-
Та в цій Манітобі багато де звʼязку навіть нема
-
Ще трійку років тому кум на дерево залазив щоб мережа з'явилась. В Україні
-
Саме так
-
Чого цирк? Знаю людей, що працювали на майже мінімалку в Ізраїлі, але не пропивали і не прокурювали грощі, а могли собі дозволити поїхати в Лондон у відпустку, наприклад. Охоронец, прибиральниця — такі люди
-
В новорічну ніч всі мережі лягали і щоб відправити вітальну смс треба було подмухати на телефон, помолитися / промовити заклинання, натиснути send та підкинути його вверх метрів на 10-15.
-
Хто планує міняти професію - врахуйте
-
Вітаємо, Enikau! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
22 Jan 2023, 08:02
218381/231554
13 minutes ago