Українська Манітоба
-
Там уже достатньо українців і без мене. Я ось недавно сміялась, що відділення на 1 Ломбард вже треба перейменувати на Українське відділення CIBC. Там троє українців вже. А загалом у різних підрозділах банку, на різних поверхах Річардсон білдінг, вже більше 10 українців працює. Це не враховуючи відділення ☺️ Приємно що я прийшла перша, і почалося 😁 Може за деякий час я повернуся, але вже на іншу посаду 😉
-
Нічого собі, яка велика кредитка
-
Про медицину Мій син провів 3 тижні у дитячій лікарні у грудні, 3 separate admissions, surgery, 3 nights in ER Я та мій колишній чоловік працюємо на small or mid-sized companies, за мірками Штатів, в нас би не було гарного страхування, було б базове покриття, щ великим дедактибл, бо маленькі компанії не можуть своїм робітникам запропонувати гарне страхування Мені б точно прийшлось ставати банкрутом, щоб оплатити total bill від лікарні, якщо я б жила у Штатах
-
А мені ось буквально протягом минулих двох тижнів робили знов три скани - CT scan, muga scan, PET scan - все СРОЧНО (і зробили дійсно швидко), лише тому що мій лікар побачив негативний тренд в аналізі крові. Я не знаю, яка б у мене була страховка в штатах 🤷🏻♀️ Але тут це все було повністю безкоштовно.
-
Всім привіт, шукаємо саблет для кравтири, район Osborne village, на River st. Квартира 2 кімнати 1 ванна, також є sunroom, і багато вбудованих шаф для зберігання, квартира сама по собі велика. Ціна 1417, інтернет і вода включені, платити треба тільки за елетрику ( 15-30 доларів в місяць) і паркінг. Пралка на поверсі, і можна з тваринками навіть великими собаками, депозит всього 50 доларів. За деталями прошу звертатись в приватні повідомлення, заїхати потрібно з 5-15 лютого. Дякую
-
Так, але теоритично ви би могли більше заробляти в США роблячи на той самій позиції, платити меньше налогу і у вас би залишились гроші на оплату страхування самому. Ніхто не каже, що потрібно платити всю суму самому, для цього і були створені страхові компанії.
-
Все залежить від витрат на життя в Штатах, є ж така тенденція чим більші ЗП тим більші витрати на базові потреби в тій країні чи місті, + є люди які ментально не вміють тримати заощадження.
-
А який сенс заробляти на 15-20% більше, якщо в один прекрасний день вам виставлять рахунок на $500-700-1000к?
-
youtu.be/tz_HqDSbPVA?si=Zw-Y6d5hexa03_aW Гарне порівняння, людина жила в CA and US
-
Наші люди точно не вміють заощаджувати🌝
-
То вам тоді в Штати потрібно, там як раз така система, головне щоб коли щось не дай Бог станеться це був страховий випадок і страхова погодились би компенсувати 100%, а не 70%., життя бентежне, різне буває.
-
Зрештою, це субʼєктивна історія, Канада - це про якісь базові соціальні гарантії, США - це більше про можливості і flexibility