Українська Манітоба
-
Так і про інші писали багато. Не знаю чи повезло.
-
Я спокійно вивів місяць назад. Жодного fraud
-
також Biteqs.com Реальний фрод, який заснували росіяни, але платили багатьом інфлюенсерам із США. Там просували типу криптоарбітраж. Я розумів, що там Форд, але спробував там погратися. Перші кілька транзакцій на 40-50 баксів було все ок. Типу заробляв на різниці курсів. А потім коли завів вже 300, рахунок заблокували, задавали купу дурних питань і т.п. Якісь лінки на свої внутрішні інструкції надсилали і всяку фігню. Я свідомо ризикував і розумів, що 99% втрачу гроші. Але там є люди, які втратили 10,000 і більше. Даний обмінник вже закрили. Але вони повідкривали інші зі схожими назвали, тому будьте обережні ca.trustpilot.com/review/biteq.net
-
Можете через bitget а можете через ndax (канадська компанія з калгарі) а можете через wealthsimple crypto. На останні дві є реферальні коди тут в групі або від когось з нас (учасників)
-
Winter collision repair. Ivan’s autobody теж - вони доречі багато на укр організації донатять - також в них робив машину раз
-
ви ж розумієте що переважна більшість буде в мінусі - і тут не потрібно бути крипто експертом. Просто зараз у молодих людей лихоманка: як розбагатіти зі швидкістю світла без зусиль, на спекуляціях, без довгострокової перспективи, та саме головне: без базового підгрутня/виробництва (utility)
-
Доброго дня, хто знає та може підказати гарного викладача для підготовки до CELPIP?