Українська Манітоба
-
Дякую дуже ❤️
-
Міри прийняти мусять, і звернення їх зобовʼязує перевірити партію/дати знати виробнику і так далі. Але щодо «написати їм на сайті» я не впевнена взагалі чи воно у no frills працює, як часто вони то перевіряють тощо. Найбільш дієвий варіант - пертися в магазин. Але 8кг це не хухри мухри. Якби я була на вашому місці, я б телефонувала в магазин (дозвонюваламь би до конкретного магазину, а не до загальної customer service лінії), описувала ситуацію і питала б в них що мені робити.
-
Моле хто знає, товари ікеа можна повернути назад спустя 3 місяці без упаковки але з чеком?
-
Цікаво, яка там політика безпеки, але після інфи, що склад косметики можна взагалі не вказувати, думаю, що ніякої, незважаючи на те, що це їжа) У складі крім самої полуниці нічого не вказано взагалі 😏
-
-
@banofbot
-
Ну блін, значить, її все-таки чимось покривають, просто іноді везе і цього трошки менше) але це все одно хз що і воно там є)
-
Трохи є :) Та ще й лід присипало сніжком :)
-
У нас зранку фура перевернулась та збила стовп
-
А на них не написано, що воно упаковано у інертному середовищі? Може це якийсь інертний газ так штиняє.
-
Або оцево. Якась плівка виробляє ClO2 щоб продукти довше зберігались. Але це хлорка, не ацетон. www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643823000944